About the author

52 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Lelép Bell, most kivágják /elcserélik Brownt, aztán meg BigBen max 2 év múlva visszavonul. A vasasoknál elmentek otthonról?! ?

 2. 2

  Doppelspeiche 154

  Brownt nem tudjäk elcserelni, mert az ätstrukturäläsok miatt több mint 20 millio halott penz maradna utäna. Bell lelepese miatt kedvetlen Brown, ezt a szitut a Steelers nagyon rosszul kezelte. Jobban järtak volna, ha Bellt nyäron ingyen elengedik.

 3. 3

  Debreceni József

  Jobban jártak volna ha akkor hoznak egy korrekt döntést amikor először hallani lehetett hogy Bell pénzt akar. Fizették volna meg vagy engedték volna el a tagelgetés helyett. Brown meg persze hogy elégedetlen hiszen így minden figyelem rá irányul a védelmekben, hisz most ő a legveszélyesebb fegyver. Juju meg lubickol.

 4. 4

  conspiracy theory

  Amikor valaki már nagyobbá válik a csapatnál, és elkezdi széttrollkodni az öltözői morált, vagy a szabályokat magára vonatkozóan sajátosan értelmezni, ott már tök mindegy, hogy kiről van szó, annak mennie kell. Ebben a szituációban a csapat számára már nincs jó megoldás, mert vagy Brown nyer, ezzel viszont aláássa a menedzsment tekintélyét, illetve egyesek a csapatból úgy veszik le, hogy vannak egyenlőbbek az egyenlőknél, vagy Brown kivágják/elcserélik, ami meg egy jó játékos mínusz, viszont a csapat lehet hogy egyben marad. Ráadásul a piacról azért lehet hozni olyan játékosokat, akik mondjuk tudják Brown teljesítményének 90%-át. Egy szétcseszett öltözőhöz képest még az is jobb. A kocka itt már el van vetve. Vagy a mostani edző team (+Big Ben), vagy Brown.
  Nem mellesleg, nem olyan régen a Seahawks-nál is ment a dráma, amikor egy csomó nagy név elment, de most mégis becsusszantak a PO-ba, és nem is tűnnek fogalmatlan csapatnak.

 5. 5

  Chriss

  Big Ben az újonc qb val szemben is kocsog volt, kijelentette hogy nem segít. Ha szarul megy neki,mindig más a hibás, sztem miután belengette hogy visszavonul, örüljön hogy még komolyan vették. Persze tudom hogy az újonc még nem kezdő képes , de megérdemelné hogy elpártoljanak tőle

 6. 6

  Debreceni József

  Nagyon sok mindenben egyetértek, egyvalamiben nem: Wilsonban még simán van legalább 6-8 év ha nem sérül meg ezért érthető hogy őt favorizálták Seattle-ben, BigBen-ben max 2. Inkább rá építeni semmint a Bell-Brown duóra szerintem hiba volt, de ezt nekik kell jobban tudniuk.
  Brown top3 elkapó, akik a 90%-át tudnák hozni annak amit ő nyújt az a top10. Ingyen azok se dolgoznak, ha egyáltalán lesz ilyen a free agency alatt.

 7. 7

  Bryan

  Egy játékos sem lehet fontosabb a csapatnál, akármekkora spíler is. Brown-nak hányadik sztárallűrjét fogják még elnézni? Mintha nem lenne elég probléma az öltözőben, ez még “kellett” nekik mint egy falat kenyér… :-D

 8. 8

  ahanem

  Most már lehet jobban járnak azzal, ha Rudolph kezd, a Browns meg megnyeri jövőre a csoportot,

 9. 9

  kitalaltnev

  Van gond Pittsburgh-ben rendesen. A pályán, az edzésen vagy akár az öltözőben igazándiból nem Tomlin-nak kellene kézben tartani a dolgokat? Nem az a probléma gyökere, h. ő már nem bír el ezekkel a flusztrált sztárokkal?

 10. 10

  Breki a béka

  Benről már az offfield ügyei óta tudjuk hogy egy köcsög.

 11. 11

  Sea12

  Te nehargudj de milyen becsusszanásról beszélsz ?????????? Most nem azért de ,hogy a francba kellet volna bemenni a PO-ba???? Én úgy gondolom a 10-6 egy nagyon jó eredmény, mindennek a tudatában ! Vagy légyszíves mutas még egy csapatot aki ujáépités időszakában ennél jobb eredményre volt képes ??

 12. 12

  Kopi3.14

  Nem tudom mit szoktál olvasni, de Ben mindig vállalja a felelősséget ha személyesen elbaszott valamit.

 13. 13

  conspiracy theory

  A pénzügyek miatt a Bell-Brown duó közép távon is csak egy rookie QB mellett működhet, szóval szerintem előbb utóbb szakítás lett volna úgyis a dologból. BigBen fizujával együtt, hárman majdnem az 1/3 vinnék a Steelers salary cap space-nek.
  Nem mellesleg egy top elkapó statisztikához nem árt egy jó QB, meg egy jó O fal is. ;)

 14. 14

  Kopi3.14

  Ellenben azt is láttuk Brownt eddig egyedül Ben tudta használni.

 15. 15

  Breki a béka

  Orrvérzésig lesz Ben tolva,mint Eli az óriásoknál.

 16. 16

  Kopi3.14

  Érdekes elemzés, figyelembe véve, hogy a Saints elleni meccsen is Ben Washingtonban bízott a GWD során két passznál kulcs például. Egymás után és mindkettő INC lett. Vagyis az első után is benne látta az esélyt.

 17. 17

  ahanem

  Eli legalább szerethető.
  De ez igaz, nem én fogom megállítani a Steelerst abban, hogy csoport utolsóként zárjanak jövőre.

 18. 18

  ahanem

  Ez az újjáépítés annyira egy idióta fogalom és képmutatás egyben. Se a támadók, se a védők vezére nem lett más. Attól, hogy 3-4 jó játékos elmegy, még nem lesz egyből “újjáépítés”. Ennyi alsó hangon a csapatok 3/4-énél lecserélődik (évente), ha nem több.

 19. 19

  conspiracy theory

  Hihi.
  Látom pusztán csak “becsusszan” szónak sikerült megragadnia a fejedben abból az egész mondatból. A lényegnek viszont pont nem.

 20. 20

  chester

  11.28. Ben Roethlisberger calls out rookie wide receiver James Washington after big drop in loss to Broncos.
  12.02. James Washington inactive.

  Erre gondolok.

 21. 21

  Kopi3.14

  És ahhoz mi köze volt szerinted Bennek? Vagy annak, amit Ben mondott?

 22. 22

  chester

  Én csak annyit mondok, hogy tett egy nyilvános kritikát, ami után egy játékos a következő meccsre nem lett nevezve. Innentől meg ki-ki gondolja azt amit akar.

 23. 23

  Doppelspeiche 154

  AB-t nem tudjäk elcserelni, mert 21 milka halott penz maradna utäna, jol kib@sztak magukkal.

 24. 24

  Sea12

  Nem tudom szerintem mikor szinte komplett védelmed távozik az igen is egy újjáépítés.Plusz az egész támadó játék más mint az előző években.De mindegy is mert itt nem az a lényeg !Csak becsusszanra akartam utalni a kommentel.Plusz a Seanal azért is tudott ez végbemenni mert egy kibaszott nagy “tanár” van a csapatnál Carroll személyében !
  Aki tudta kezelni a problémákat szóval Seahawksot szerintem emiatt felesleges is a Vasashoz hasónlítani.

 25. 25

  conspiracy theory

  De el tudják, de 21 milla halott pénz marad utána. :) Valaki meg szinte ingyen megkapja egy év próbajátékra.
  Amúgy mi van olyankor ha új szerződést köt vele az új csapata?

 26. 26

  csak ezt ne

  Ez mind Tomlin gyengeségéből, illetve megfogyatkozott tekintélyéből adódik. Brown tavaly is hisztizett az idény végén, míg még egy évvel korábban kínos videót szivárogtatott ki az öltözőből. Hát elég hülye, indolens, sztárallűröktől korántsem mentes primadonna elkapó, de zseniális játékos. Ezeket kezelni nagy művészet és leginkább a vezető edző feladata. Ezt sem tudja menedzselni Tomlin már pár éve.

  Big Ben érzi a vezetői tekintély hiányában keletkezett hatalmi űrt és a maga módján próbálja betölteni azt. A probléma az, hogy ez nem az ő feladata, és ráadásul neki nincs akkora tekintélye, befolyása az öltözőben mint például TB-nek.

  Az újabb válságot most, hogy hosszú szünet következik, megint, szerintem logikusan, szépen a szőnyeg alá söprik majd. Brown aligha pótolható gyorsan. Úgyhogy marad a kényszerházasság, további rejtett aknákkal.

 27. 28

  Breki a béka

  Legalább?
  Inkább mondjuk úgy,hogy a szerethető bolond.
  Mondjuk ha megnézed a top irányítók közt mindegyiknek megvan a saját stikkje.
  A homokos,a böszme,a veszteni nemtudó,stb….

 28. 29

  wolandrule

  Tomlint kéne kib@szni, nem jó edző, rendet sem tud tartani. Big Bent sajnálom, meg van áldva a sok primadonnával…

 29. 30

  Breki a béka

  ” és ráadásul neki nincs akkora tekintélye, befolyása az öltözőben mint például TB-nek.”
  Talán mert egy redneck TB-hez képest :D

 30. 31

  ahanem

  Arra próbáltam utalni, hogy nem mindig a másikban keresi a hibát (mert nyilván itt is Brown a hibás), mert ebben az évben nekem, mint AFC-t annyira nem követő embernek, csak az jött le, már a preseasontól kezdve, mintha egy zsémbes öreg nő lenne, ahelyett, hogy csak egy szimplán nagy egoval rendelkező top5 NFL QB. (bár most már nem top5)

 31. 32

  Józsefné Varga

  Eli istenkirály. Mutass még egy olyan játékost, aki az ő képességeivel két gyűrűt szerzett + Brady sikítva ébred fel, ha róla álmodik? :)
  By the way, ki a “homokos”?

 32. 33

  Breki a béka

  ” az ő képességeivel”
  :”D
  https://www.youtube.com/watch?v=MoTOJ0pQJDo

 33. 35

  Józsefné Varga

  Szerintem a kettő nem függ össze. Ray Lewist sem a Stanford irodalomtudományi tanszékéről szalasztották,
  mégis volt tekintélye bőven :)

 34. 36

  Józsefné Varga

  Kb. erről beszélek. Eli tényleg kimaxolta a lehetőségeit.

 35. 37

  Everlast77

  Mondjuk ez pont mellé ment :)

  Abban az évben, mikor ez a videó készült, a csapat direkt szívatta Baradyt, meg volt beszélve előre, hogy nem pacsiznak vele, szóval bohóckodás volt.

 36. 38

  conspiracy theory

  Ha Aaron Hernadez visszatérhetett volna az öltözőbe, neki is lett volna :)

 37. 39

  Józsefné Varga

  Érdekes, mert más meccsekről is vannak ilyenek. Viccesek ezek a kollégák a Patsnél :)

 38. 40

  Józsefné Varga

  RIP.

 39. 41

  Doppelspeiche 154

  3 ev szerzödese van. Ha jol ertelmezem, akkor 18 milkäba fäjna az uj csapatänak 3 evre, az gyakorlatilag apropenz. Egy ilyen kaliberü jatekosert ilyen szerzödessel 2 elsö kört kaphatnänak egy win now-ban levö csapattol.

 40. 42

  DrBaji Mihály

  Van baj a kohászoknál…lassan visszanyal a fagyi….

 41. 43

  csak ezt ne

  Ugye ez nem volt komoly? TB ha valakit nem szeretne a csapatban látni, nem kell neki a médiához fordulni. És hidd el nagyobb tekintélye van, mint az edzők közül a legtöbbnek (ráadásul nemcsak a saját csapatában), igaz öregebb is némelyiknél és sikeresebb is mindannyiuknál, kivéve a sajátját.

 42. 44

  Kopi3.14

  Mégis miből jött ez le?

 43. 45

  Breki a béka

  Főleg,hogy a frencsájz aktív legendája.
  Nála nem arról van szó,hogy hozzátett a csapat sikereihez.
  Ő maga a siker.

 44. 46

  Józsefné Varga

  Dehogy komoly, hogy mernék én TB-vel viccelődni?!?
  Egyébként meg milyen médiához fordulásról van szó? Nem keversz valakivel?

 45. 47

  Debreceni József

  Minden qb aki bekerül az nfl-be jó, csak az edzőkön múlik hogy ki tudják-e használni ,lásd Goff esete. Amikor Ben belengette a visszavonulását azt kellett volna mondania a franchise-nak hogy köszi fiú, nesze itt egy Kindertojás, van benne meglepi is, csá. Húzni egy váratlant és feltradelni Josh Allenért, addig meg hagyni Rudolphot bizonyítani. Allen egy BigBen csak épp a 20-as évei kezdetén. Problem solved.

 46. 48

  conspiracy theory

  Azért nagy lutri ez a draft. AB is valami 6. körös volt, nem :)

 47. 49

  ahanem

  Rudolph idei 3. körös, ha idén nem is, de jövőre simán hozhatna egy Josh Allen szintet.

 48. 50

  Naliviel

  Értem, tehát ha azt a meccset bukja a Steelers megvan nekik a PO. Kiváló logika.

 49. 51

  Breki a béka

  Rátapintottál hogy mégis mennyire logikus a marvel világ.

 50. 52

  Gabor

  azert az meg mindig eleg furcsa, hogy Tomlint is mindenki basztatja, most mar Brownt is, de arrol egy szot sem szol senki, hogy Ben adta a legtobb interception liga! szinten ebben a szezonban.
  valoszinuleg a fentieket sem kell felteni kompetencia ugyben, de azert minden eremnek ket oldala van, azt be kellene latni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team