Connect with us

Hír

Mégsem Gary Kubiak lesz a Broncos támadókoordinátora!

Korábban úgy tudta az egész világ, hogy Vic Fangio főedzői kinevezése mellett Gary Kubiak is biztosan a stáb tagja lesz a Broncosnál támadókoordinátorként. Fangio a bemutatkozó sajtótájékoztatóján nem akart erről beszélni, hiszen nem volt még minden végleges. Most pedig kiderült, hogy egyáltalán nem is lesz így!

Kubiak és Elwayék nem értettek egyet az edzői személyzet és a támadófilozófiák kérdésében, ezért nem jött létre végül az egyezség. Kubiak szerette volna a saját embereit hozni pozíciós edzőknek, míg Elwayék szerettek volna ebbe beleszólni, vagy csak simán nem tetszett nekik a stáb. Illetve a hírek szerint nem voltak megelégedve Kubiak elképzeléseivel a sémákat és koncepciókat nézve és újhullámosabb irányba szerettek volna elindulni. A hírek szerint Kubiak front office állása is megszűnik ezzel, így teljesen külön utakon folytatják a felek a munkát.

Az egyik személy, akit szeretett volna Elway a stábban tudni, az a Steelers támadófaledzője, Mike Munchak, aki versenyben volt a főedzői posztért is, azonban ott végül Vic Fangio nyert. Munchak így visszatért volna a Steelershöz, azonban Elway továbbra is szeretné elcsábítani Denverbe valamilyen pozícióba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!