Connect with us

Hír

Pagano a Bears, Wilks a Browns védőkoordinátora lesz

Két korábbi főedző kapott védőkoordinátori állást: Chuck Pagano egy év szünet után tér vissza és a Chicago Bears ligaelit védelmének irányítását veszi át, Steve Wilks pedig a Cardinalstól történt kivágása után szűk két héttel a Browns DC posztját fogja megkapni. Paganót már ki is nevezték, a Browns és Wilks még dolgozik a részleteken.

Az 58 éves Pagano 16 évet edzősködött már az NFL-ben, ebből hat szezont húzott le főedzőként a Coltsnál (53-43-as mérleg az alapszakaszban, 3-3 a rájátszásban), a 2017-es évet pedig az NFL kötelékében töltötte tanácsadóként. A védőkoordinátori szerep talán jobban áll neki, mint a főedzői, most pedig megörökli a liga egyik, ha nem a legjobb védelmét. Kíváncsian várjuk, fenn tudja-e tartani a Bears teljesítményét.

Steve Wilks főedzőként megbukott a Cardinalsnál, azonban jó tapasztalatot szolgáltathat Freddie Kitchensnek a Brownsnál. Védőkoordinátorként pedig kiváló volt a Panthersnél, irányítása alatt a liga egyik legjobb egysége volt a Carolináé. Specialitása egyébként a defensive backek edzése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!