About the author

9 Comments

 1. 1

  Wide open

  A Ravens jól kevergette a futó és passzjátékot az “odavágón” de Bosa-ék is szépen állták a sarat, kevés ponton tartva a Ravenst. Kérdés az hogy a meggyengült Chargers LB sor hibáit mennyire tudják majd kihasználni. Riversék a múltkor gyenge napot fogtak ki nagyon, erre szerintem most már nem tudnak apellálni Suggsék. A futójáték beindítása is kulcsfontosságú lesz, ebben Gordonnak kell majd kulcsszerepet vállalnia.
  Nagyon 50-50-nek érzem a Chargers-Ravens meccset. Bizakodásra adhat okot a tény hogy mikor repülőre szállt a Chargers, akkor 8-0 a mérleg és mind a három ellenfelüket megverték eddig akikkel második alkalommal is összecsaptak idén. Riversnek ennél jobb esélye már aligha lesz egy gyűrűre de az utóbbi pár forduló gyenge játékát mindenképp el kell felejtenie ha tovább akar lépni. Itt az idő hogy átlépje a saját árnyékát

 2. 2

  Fetyke

  Az Eagles@Bears meccset már nagyon várom!

  Danitól szeretném kérdezni, mint érintett csapat szurkolója és szakértő is egyben, hogy hogyan látja az irányító kérdést abban az esetben, ha Foles-al ismét megtáltosodik a csapat a rájátszásban? Mindenképpen Wentz-et tartaná e meg, vagy ha ma este nyer az Eagles, akkor el kellene e gondolkodni azon, hogy nem lenne e érdemes Foles-t megtartani inkább, és Wentz-et elcserélni?

 3. 3

  katonadani

  Wentz a tehetségesebb és jobb irányító. (Olcsóbb is, de ez nyilván csak rövidtávon érdekes).
  Egy újabb SB winnel és pazar játékkal lehetne szerintem egyáltalán szó erről, de még úgy sem biztosan.

  Amúgy ma jelent meg a hír Ian Rapoporttól, hogy megpróbálja elcserélni az Eagles Folest tavasszal (mondjuk elég szar az időzítése :D)

 4. 4

  LG

  (7-1 idegenben a Chargers)

 5. 5

  Fetyke

  Mindenben egyetértek veled.
  Akkor szorítok egy újabb SB run-ért, hogy izgalmasabb legyen az offseasonotok! :D

  ui.: valahogy olyan érzésem van egyébként, hogy Foles erre a csapatra van szabva. Sehol sem tudna szerintem ilyen szintet nyújtani, mint nálatok az Eagels-ben. És ezért is van az, hogy néha jobb teljesítményre képes Wentz-nél is.

 6. 6

  katonadani

  szerintem alapvetően nem olyan nehéz rá playbookot írni. nyilván mindenféle offense-ben nem működne (ahogy kvázi senki), de nem hiszem, hogy csak ebben az Eaglesben menne, Chip Kelly is sok hasonló conceptet futtatott abban a szezonban, amikor berobbant.

  de annak tudnék örülni, ha wentzet is annyira segítené Pedersont, mint Wentzet és nem csak hagyná, hogy majd megoldja :D

 7. 7

  bello23

  Repülésről volt szó és a Rams ellen nem repültek :D Viszont játszottak egy meccset Londonban, ahol elvileg ők voltak a hazaiak a Titans ellen, így jön ki a 8-0.

 8. 8

  LG

  Bold: Mack ma keretbe foglalja a szezonját azzal, h szerez legalább egy sacket, lesz egy kierőszakolt fumble-je és egy pick-sixet is jegyezni fog, de a csapat ismét veszít, mint a Packers ellen az első meccsen.

 9. 9

  Gergely Angyal

  Balentin eddig (az egyetlen) hibátlan a tippeket tekintve! :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team