About the author

16 Comments

 1. 1

  chester

  Nekem Barr ide a tökéletes fit. :D Utólag belegondolva Brandon Graham is ide sorolható, de a kora miatt nincs egy polcon a “legjobb opciók” között nálam. Flowers jogos, de neki meg van ágyazva Detroitban szvsz, én legalábbis ezzel kalkulálok. :D

 2. 2

  Ábel Szekeres

  Extra lett a cikk Chester. Abszolút egyetértek, hogy mostmár kell egy olyan upgrade mindkét oldalra, amivel valóban contender csapattá vállhat a 49ers. Earl Thomas lehet ilyen, mert az esetek többségében Shermannel ellentétes oldalon lévő corner (Whitherspoon, Mabin) 1/1-ben nagyon vakon voltak, oda több segítség kéne. Hicks paradé lenne szerintem is Warner mellé. Sok oldalon olvastam egy olyan opciót, hogy Giants feljönne 1/2-re Haskinsért cserébe kapná a 49ers OBJ-t plusz 1/6-ot és adna még pluszban egy negyedik vagy hátsó kört. Mit gondolsz erről ? (szerintem OBJ jobb lenne mint AB, kor miatt. Szerződése nagyobb de ahogy látjuk a capbe belefér bőven.)

 3. 3

  chester

  Köszi :)

  Én nem hiszek ebben az OBJ-cserében túlzottan, nem poénból vágtak hozzá egy zsák pénzt tavaly.

 4. 4

  d zoli

  Viszont OBJ befeszülhet. Ez esetben hirtelen minden nyitott lesz.

 5. 5

  chester

  Feszült volna tavaly, ezt most már elbaszta szerintem. Ennyi halott pénzt nem fog benyelni a Giants csak mert ő díváskodik.

 6. 6

  d zoli

  Én házasemberként soha nem becsülöm le a befeszülés hatalmát.

 7. 7

  tündérzsazsa

  Barr és Thomas vagy Collins plusz draft :)

 8. 8

  chester

  Csöbörből vödörbe. :D

 9. 9

  chester

  Nincs hír róla, de nekem adná magát a dolog.

 10. 10

  katonadani

  Flowersről inkább azok a hírek vannak hogy nem kap taget. Meg azt régóta lehet sejteni, hogy nem marad a Patsnél – szerzon közben, vége felé is lehetett már gondolni, hogy nem fizet majd neki top pénzt a Pats, mert a Pats nem szokott ilyet.
  Én Jetsre tippelnék Flowersnél :)

 11. 11

  Sestertius

  Én egy qb-n is elgondolkodnék aki nem sérül meg az első 2 meccs valamelyikén ;)

 12. 12

  Bélabá a csótány

  Azért ha jobban megnézed,nem jimmy ropisága a legnagyobb gáz.
  Mullens-t szeptember végén hozták fel gyaksziból,és jobb statokat hozott mint jimmy.

 13. 13

  Sestertius

  Többek között ezen is érdemes elgondolkodni
  Am nem irigylem a SF szurkolokat.. Szerintem JGt nagyon tulfizették, most ülnek egy 2. cetlin, egy gyengébbnek tűnő Qb classnál, prémium poszton lévő mókust kiviszik 1/1re.. Wr, Cb, Ot úgy néz ki senki nem ér top5 picket.. Szóval marad egy nem túl sexi DT pick.. Esetleg a No2 Edge
  Hacsak nem lesz megint egy hülye aki kitömi őket a következő Trubiért

 14. 14

  csak ezt ne

  Amilyen hurrá hangulat volt tavaly körülöttük, most szerintem sokkal kisebbek az elvárások, holott simán benne van ebben a csapatban a kiugrás lehetősége. Nyilván a jó draft pozíció is segíthet, meg a kellemes cap space. Már csak JG-nak kellene egyben maradni és lehetne újra PO. Mondjuk a csoport nem lesz könnyű, de most már valóban mutatni kéne valamit.

 15. 15

  Csongor Szíjjártó

  Annyira tudtam, hogy ez lesz amikor tavaly a fél világ Garoppolóra nyáladzott. Szánalmas volt már az a hájp körülötte.
  Aztán hozott egy átlag de semmiképp sem elit szintet. Plusz még le is sérült, persze arról nem tehet.

 16. 16

  Viktor Gál

  A FS, mint hiány kimaradt. Earl T. kurva drága lenne, de Saleh vele itt is ,,csodát,, tehetne. Állitólag Shermant miatta nem tradelték el év közben, hogy ide csábitsa, bár a trade felvetése szerintem nettó hülyeség volt, mert Tart-on kivül igy nem maradt volna éppkézláb ember a secondaryben. Ketten együtt egész jól mentorálhatnák a fiatalokat. Clinton-Dix-et is emlitik, sőt Thomassal együtt is, de ezt feleslegesnek tartom. Ha Thomas jön, Tart megy jövőre. Kizárt, hogy a cserékkel együtt 30 ml költsenek safety posztra.
  LB-t csak az Fa-ról hoznék, Warner mellé kellene egy tapasztalt, igazán nagy név. Barr egyáltalán nem tetszik, passrushernek egy vicc, az meg, hogy etetik meg, ha rá játszák a playeket, elég csak a Rams elleni meccset megnézni. Ettől ő még egy remek LB szerintem, de 12 millát kiadni érte nevetséges, és nem is 2LB-s rendszerbe való. A baltimore-ak viszont érdekelnének ( Mosley, de inkább Smith) – vélemény? Igazán szerintem ILB fog kelleni, ez pedig csak Hicks lehet, még ha sérülékeny is. Sean Lee-re is kiváncsi lennék, mennyit kérhet.
  Cornert most nem látok, aki hosszútávon megoldást jelentene. Verrett folyton sérült, de ha ezért olcsóbb lenne, megérne egy próbát, persze kevés garantálttal. Roby szar évet zárt, Darby sérült. Vlki akkor is kell az FA-ról, és a draftról is. Murphy-t nagyon adnám, de ő el fog menni az első kör közepén, a Browns v a Steelers behúzza, akárcsak Bakert. Értékben szerintem a 3. körben még találhatunk megfelelő védőt.
  WR-ből az Fa-t kihagynám, a drafton viszont a 2. körben vagy a 3. elején remek húzások lehetnek ( Ridley, Samuel, Hollywood Brown, Harmon, de kicsúszhat az első körből AJ. Brown v Harry, de erre kicsi az esély). OBJ-t csak akkor tradelné a Giants, ha Herbertre mennek rá jövőre, és idén nem húznak QB-t. Az idei első kört nem adnám, de a jövő évit látatlanba is ( szerintem PO-ban leszünk(IGEN), igy nem kár érte).
  A legizgalmasabb a két fal lesz. Guard mindenképp kell (kettő is), de Staley-t is pótolni kell, előbb, de remélem csak utóbb. Richburg éve szánalmas volt, kivinném center posztról guardba, és megpróbálnám elhozni Morse-t v Paradis-t. A guardok közül csak Saffold tetszik igazán, de ő marad kevesebbért is a Ramsben, Foster hosszútávra nem megoldás. Garnett egy porcelánbaba, jó lenne kapni érte egy 5. kört, de valszeg cut lsz a sorsa, legkésőbb jövőre.Visszaigazolnám Persont, a drafról meg remek húzás lenne Lindstrom, ha még bent lesz a 2. körben. Az igazán nagy durranás Risner lenne guardba, Staley visszavonulása után meg átvehetné a posztját, de ő sem lesz bent akkor már, igy értéken elég a 3. köben húzni.
  DT a drafról nem kell az első körben, a passrush viszont élet-halál kérdés. Egyedül Simmons érné meg a 2. körben BPA alapon. Amennyiben Bosa kimegy, hátra kellene tradelni. Az a baj, hogy Bosa-n és Ferrellen (őt csak 1/10-en túl húznám) kivül csupa OLB passrusher van, akiknek a 3-4-es rendszer jobban felel. Ezt már egyszer megszivtuk Thomassal, bár nála a robbanékonyság is hiány volt. Az Fa-n is csak Lawrence passzolna, Clowney semmi pénzért, Flowers és Ford viszont tetszik, de ennyit felesleges áldozni rájuk, mikor fillérekért lehet a draftról is pótolni a hiányt. Kiváncsi leszek Houstont kivágja-e a Chiefs.
  RB egy talány. Hátsó körrel egy projekt? Brice Love? Fa-ról Ingram drága lesz, Hyde-t én szivesen látnám viszont 2.-3. számú futóként, annyit már úgysem kapna, mint tavaly a Browsntól. Shanahan rendszerébe állitólag nem passzolt bele, mégis vele volt a legjobb szezonja.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team