Connect with us

Hír

Beindultak az elkapók a második körben, a Chiefs megtalálta Tyreek helyettesét

A második kör közel negyede elkapó volt, a 32 pickből 7 wide receiver lett, miután az első körben Marquise Brown és N’Keal Harry kelt csak el. Így haladtak sorban a csapatok:

36. San Francisco 49ers: Deebo Samuel, WR, South Carolina

51. Tennessee Titans: A.J. Brown, WR, Ole Miss

56. Kansas City Chiefs: Mecole Hardman, WR, Georgia

57. Philadelphia Eagles: JJ Arcega-Whiteside, WR, Stanford

59. Indianapolis Colts: Parris Campbell, WR, Ohio State

62. Arizona Cardinals: Andy Isabella, WR, UMass

64. Seattle Seahawks: DK Metcalf, WR, Ole Miss

Deebo Samuel nagyon jó lesz a 49ersben, ő lehet Kyle Shanahan új, fiatal Pierre Garconja. A Titans elvitte AJ Brownt, hogy tovább segítse Marcus Mariotát és megnézze, hogy hosszabbítson-e fiatal irányítójával – most megadnak neki mindent, hogy bizonyíthasson.

A Chiefs megtalálta Tyreek Hill helyettesét – akire minden bizonnyal hosszú eltiltás vár, de a kivágás sem lenne meglepő. Mecole Hardman a második leggyorsabb WR volt a combine-on, nagy szerepre számíthat Mahomes mellett. Vele kapcsolatban egyből előjöttek homofób tweetek jó pár évvel korábbról, a Chiefsnél valami nincs rendben ilyen ügyben.

Az Eaglesnél Nelson Agholor lett még inkább feláldozható, de JJ Arcega-Whiteside draftolása akár Alshon Jeffery jövő évi elengedését is jelentheti – nagyon drága lesz 2020-tól. Kiváló red zone target, az 50/50 labdák mestere. A Colts is segíteni próbálja Andrew Luckot a szélvészgyors Parris Campbellel, akit nagyon kreatívan lehet használni majd ebben az offense-ben.

A Cardinals eladta Josh Rosent, az érte kapott pickből pedig megszerezte a szintén szélvészgyors Andy Isabellát, aki Kyler Murray Hollywood Brownja lehet Arizonában. A Seahawks állította meg DK Metcalf csúszását, miután felcserélt a Patriots helyére a második kör legutolsó pickjére. Állítólag Doug Baldwin karrierjének pedig vége lehet, így még értékesebb ez a választás.

A harmadik kör elején pedig a Steelers draftolt egy későbbre várt WR-t, Diontae Johnsont a Toledo egyetemről, akit néhányan épp Antonio Brownhoz hasonlítottak – épp az érte kapott pickből húzták ki. Kis egyetemről, gyors, robbanékony, a Steelers második napos elkapói pedig elég jól szoktak működni…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!