About the author

9 Comments

 1. 1

  camillo 7777

  Dani, még hány értékelés van vissza?

 2. 2

  katonadani

  5 maradt még :)

 3. 3

  LTforever

  Aham 20 éve hallgatom, hogy a védelem nyeri a SuperBowlt…most hogy a def lassan bitang erős, előveszitek, hogy gyenge az offense. Szerintem ez A++ draft, januarban is a D-n m8ent el a Pats meccs…mi más lehetett volna a cél? Ha nem jön a szokasos serules hullam, garantalt a playoff…

 4. 4

  katonadani

  senki nem mondta, hogy gyenge az offense :D annyit mondtam, hogy a támadófal megtorpedózhatja a szezont.
  ez a defense wins championships pedig egy hangzatos dolog 20 évvel ezelőttről, de ma már közel sem igaz

 5. 5

  csak ezt ne

  A Chargers erős csapat lesz, de SB? Szerintem Rivers-szel az nem lesz, voltak még ennél erősebb keretek is a keze alatt. Ez a fő gond, hogy ő nem egy igazi nyertes típus, hiába jók amúgy a képességei. Ráadásul igazi peches csapatról beszélünk.

  Ahhoz, hogy a csoda összejöjjön, a csoportot mindenképpen nyerni kellene, mert nem az 5. 6. helyről bejutók éveit éljük. Már ez is necces lehet. Aztán ott vannak a régi menők, főleg a Pats, (de szerintem a Steelers is ez a kategória), akik ellen képtelen volt eddig a csapat, de főleg Rivers, kisebbségi komplexus nélkül játszani. És akkor van sok éhes fekete ló is a konferenciában, akik közül amelyik odakerül a PO-ba, az nagyon harapós lehet.

  Szerintem aki megnyeri a déli csoportot idén az nagyon erős lesz, szerintem a Texans lesz az, de a másik háromban is lehet spiritusz, a Browns is lehet kirobbanó, sőt az East also run csapatai közül is kiemelkedhet idén még egy (a Billsre gondolok). Úgyhogy korai a SB-t és a Chargerst egy napon emlegetni egyelőre. Szerintem idén (is) jobb lesz az AFC, mint az NFC és nagyon kiegyensúlyozott lesz a mezőny. Ha Rivers tényleg akar valamit, idén sem lesz egyszerűbb, mint tavaly, erre készülhet.

 6. 6

  thewire

  Melyik keret volt ennél erősebb Rivers keze alatt? Ez magasan a legjobb roster mióta ő a Chargersnél van, sőt, most az egész NFL-ben is lehet vitázni, hogy van-e egyáltalán erősebb roster. nyilván ez nem garancia semmire de attól hogy szerinted nem lesz super bowl, még nyugodtan lehet esélyesek között emlegetni a Chargerst, pont azért mert nem nagyon van erősebb keretű csapat a ligában. minden csapatrész top gyakorlatilag, egyedül az ol-ben van egy/kettő gyengébb pont. Csak az mondjuk probléma, hogy sokszor épp a gyenge fal miatt buktak el. Kérdés, hogy most ezt hogy tudja ellensúlyozni pl. a brutálnak ígérkező védelem vagy a skill playerek.

 7. 7

  csak ezt ne

  A 2006-os amikor 11 Probowl játékos volt a csapatban az jóval erősebb volt, és szerintem a 2009-es is komplettebb volt, főleg az O tekintetében.

 8. 8

  thewire

  A 2009-esnél egyértelműen jobb a mostani, a 2006-os tényleg egy erős csapat volt, csak ott volt egy brutál offense meg egy nem túl extra defense, kicsit mint a Chiefsnél tavaly. A mostani rosteren is van ugyanennyi Pro Bowl (meg pár All Pro) szintű játékos legalább, csak elosztva offense és defense között, a többiek meg magasabb szinten vannak. De tényleg, ha felhoztad a komplettséget szerinted most melyik csapatrész lóg ki azon az 1-2 OL poszton kívül?

 9. 9

  csak ezt ne

  A védelem elvileg bivaly lesz.

  Viszont az O korántsem biztos. Az elkapó állományt közepesnek látom, ráadásul nagyon Allen függő. Amíg ő van és Gordon is, addig ez egy jó O. Ha bármelyik kidől, ami eddig általában rendre megtörtént, akkor már csak közepes. És akkor Ekeler meg Williams még pótolja valamennyire ezeket, de onnan nem érzek igazi mélységet. Különösen WR pozícióban. Benjamint nem érzem komoly erősítésnek, a többiek számomra egyelőre nem sokat mondanak. És a TE poszt sem az, ami egykor Gates-szel volt. A fal sem tökély.

  A Pats állományát jelenleg mindegyik részegységben mélyebbnek és erősebbnek (vagy legalább ekvivalensnek) érzem, még a TE-t is. Nem nagyon van előttem az a kép, hogy ez az alakulat nyerni tudna januárban Foxborough-ban. Csak a SB-ba kikövezett út miatt mondom. Egyébként jó csapat ez, évek óta szorítok is értük, ha nem velünk játszanak, a hátrányos helyzetük miatt, de nem látom, hogy majd pont most elsöprőek lesznek, és mondjuk az általad leszólt 2009-es csapat 13-3-át elérik, vagy felülmúlják. Persze sok mindent nem láttam már előre, úgyhogy ez is bőven megeshet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team