About the author

11 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Sammy “Az Életművész” Watkins :D
  Már ezért érdemes lett volna elolvasni

 2. 2

  Wyatt

  Azért picit felmosolygok Golladay 18 millás igényén, majd ehhez képest Trent Brownt középszerűzni minimum megmosolyogtató ugyancsak. Mondjuk a Raidersnek gratulálok, hogy egy RT-nek szánt embernek 16.5 misit adott (még LT-nek is sokallnám), de Brown tavaly kiváló volt LT-ben, Golladay meg oké, hogy egész jó volt, de az embernek volt eddig egy 1000 yardot épp átlépő idénye, és csókolom. Ha ott beleszámolunk azzal, hogy milyen jó lehet, akkor azért illik másnál is (mondjuk engem Watkins 16 millája is sokkolt anno)

 3. 3

  renningan

  Juju-n miért nem akadsz akkor ki, pont annyit mutatott eddig, mint Golladay, ráadásul utóbbinak nem volt egy AB-je, aki el vitte tőle az embereket (és igen, másnál is be volt számítva, hogy milyen jó lehet, ezért került oda Juju) :) De egyébként ha a cikket olvastad, akkor láttad, hogy szerintem nem fog neki ennyit adni a Lions és kimaxolják a szerződését :) Ettől ő még mindig az egyik legígéretesebb fiatal elkapó, akiben benne lehet az, hogy 18 milliót kapjon még egy jó szezon után, már ha Watkinsnak 16-ot adtak :)

  Brown pedig soha nem volt kiváló, a Patsben is konkrétan a legszarabb kezdő OL volt (35-ször engedélyezett nyomást és kilencszer dobtak rá zászlót), bár még így is messze volt a legrosszabbaktól – igaz, a jóktól is. A PFF szerint, csak hogy ne csak saját benyomás alapján mondjam, speciel a 38. legjobb tackle volt a ligában azok közül, akik legalább a snapek felén pályán voltak, ha pedig csak a passzblokkolást nézzük, akkor a 47.

  Kezdő kaliber, de köszönő viszonyban sincs a legjobbakkal.

  Egyébként ha már így belejöttem, akkor megnéztem Golladayt és Jujut is PFF-en, a kezdők között mindketten top15-ös gradet kaptak, és egymás mögött vannak a rangsorban (Overall Juju van előrébb, csak a passzjátékot nézve viszont Golladay). Szóval tényleg nem értem, mi a gond :D

 4. 4

  Wyatt

  Szerintem innentől felesleges is többé reagálnom.

 5. 5

  renningan

  Most mi rosszat mondtam? :D

 6. 6

  Fetyke

  TE-ben hiányolom Rudolph-ot és Ebront. Legalább a hut-ba odafértek volna szerintem.

 7. 7

  renningan

  Rudolph egy jó iparos, szerintem 6-7 millió körül fog keresni, Ebron pedig a red zone-on kívül máshol nem jó, neki is ezt a 6-7 millió az, amit reálisnak gondolok, Jared Cook sem kapott nagyobbat. De persze jogos, a huntban elfértek volna :)

 8. 8

  Oregon88

  “Juju-n miért nem akadsz akkor ki, pont annyit mutatott eddig, mint Golladay”
  Ezzel azért elég nehéz egyetérteni,AB ide vagy oda.

 9. 9

  acsdav2

  Mi a közmegegyezés tárgya azzal kapcsolatban, hogy ha egy játékosnak van egy elit elkapó társa? :) Kevesebbszer veszik célba vagy többször, mert elvonja a figyelmet a védőktől? Csak mert úgy veszem észre, hogy ezt a dolgot mindig másképp magyarázzátok. :) Fanatasynél pl. mindig azt prognosztizáljátok, hogy kevesebb célpontja lesz a játékosnak, mert klasszis társ érkezett, míg te most pont az ellenkezőjét hoztad ki JuJu-val kapcsolatban.

 10. 10

  renningan

  Nem tudom, mi a közmegegyezés :D hogy ez targetekben hogy mutatkozik meg, utána kellene nézni, de alapvetően nem ez a lényeg. Nem lehet mindent Brownra dobni, vagy Juliora, vagy bárkire, így a WR2-nek, ha ügyes, juthat közel annyi target – nem annyi, mint a wr1-nek, de elég sok (már ha van clear WR1). Ebben az esetben inkább az a különbség, hogy eddig nem a Patrick Petersonok védekeztek Jujun, a safety nem ellene segített be, a védőkoordinátorok nem elsősorban rá készültek.

  Amikor Marvin Jones sérült volt, akkor Golladaynek voltak látványosan gyenge meccsei, összességében jobban ment neki a játék, míg nem rá figyeltek. És ez elég gáz, mert alapvetően WR1-nek kellene lennie hosszú távon :D és az idei év például ezt eldöntheti, hogy alkalmas lesz-e rá. Ha igen, akkor legit a 18 milla. De ugyanez igaz Jujura is, akinek most kell megmutatnia, hogy tudja vinni a hátán az offense-t

 11. 11

  renningan

  Miért is? Más stílusú játékosok, emiatt Jujunak több yardja és elkapása volt tavaly (egy amúgy jobb offense-ben és jobb irányítótól), viszont ugyanolyan grade-et kaptak mind a ketten a PFF-től. És azért mondom ezt, mert ez egy egységes mutató, amivel lehet egyet érteni és nem egyet érteni, de még mindig jobb, mint a száraz statisztikák (mert mondhatod, hogy több yard és elkapás, de erre meg mondhatnám, hogy e mellé dupla annyi drop és INT is párosul – bármeddig lehet ezt csavarni).

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team