Connect with us

Hír

Wayne: Manning akkor lesz GM, ha lesz egy saját csapata

Az utóbbi időben egyre gyakrabban merült fel, hogy Peyton Manning general managerként folytathatja NFL-es karrierjét, legutóbb a Jetst hozták szóba vele (korábban a Colts és a Browns volt terítéket). Az egykori klasszis irányító egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, állítólag nem is nagyon akar GM lenni, korábbi csapattársa, a szintél legendás Reggie Wayne szerint pedig kizárt, hogy ilyen szerepkörben lássuk Manninget.

 

 

Peyton general managerként? Abszolút nem. Szerinted Peyton Manning adna esélyt egy tulajdonosnak, hogy kirúgja, vagy egy HC hátba szúrja és kitúrja az állásából?  Szerintem sokkal valószínűbb, hogy Manning tulajdonosként vezessen majd egy csapatot. Ez egy olyan igazi Peyton Manning-megoldás lenne. Ő lehet az új, modern Jerry Jones.

 

Ebben azért van ráció. Manningtől mindenki azt várná, hogy olyan legyen GM-ként, mint játékosként. Ha jól teljesít, az nem lenne csoda, ellenben ha nem jönnek be a lépései, azonnal jönnének a kritikák – egyszerűen nem tudna jól kijönni a dologból.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!