Connect with us

Érdekességek

Aki a Packersben megég, sok jóra ne számítson

2 880 játékosnak van jelenleg csapata az NFL-ben, de nincs köztük a Nick Perry, Byron Bell, Davon House, Mo Wilkerson, Antonio Morrison, Jason Spriggs hatos. A közös bennük, hogy tavaly mindannyian a Packers játékosai voltak és összesen 1563 snapen voltak a pályán (ami sokkal több lett volna, ha nincsenek a sérüléseik).

 

 

2016-ban úgy tűnt, hogy Perry egy jó kis pass rusher lehet, de nagy csalódás volt az elmúlt két évben. Tavaly 9 meccsen játszott, mindegyiken kezdőként, de csak 1,5 sacket szerzett. Bell és Spriggs támadófalemberek, ketten együtt 25 meccsen voltak a pályán és 11-szer voltak kezdők.

 

Mo Wilkerson a védőfalat erősítette három héten keresztül, mielőtt megsérült volna, ez idő alatt nem szerzett sacket. Davon House szintén három mérkőzést bírt a secondaryben, mielőtt kidőlt egész szezonra, a linebacker Antonio Morrison pedig 16 mérkőzésen játszott, nyolcszor kezdőként.

 

Egyiküknek sem volt szezonja, ahogy az egész csapat szenvedett tavaly, de így is meglepő, hogy egyikük sem kapott lehetőséget eddig.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!