About the author

13 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Garoppolo nagyon jól játszott, nem éppen hogy, hanem igazán biztatóan. Az más kérdés, hogy Mahomes egészen elképesztő formában mozgott. Olyan egyszerűnek tűnik nála minden, hogy ilyet eddig nem láttunk. Előrelépést jósolok nála, a sokak által beharangozott visszalépés helyett. Amikor bejött a 2. számú irányító, olyan volt nézni a meccset, mint egy puccos luxus autóból átülni egy trabi hátsó ülésére.

 2. 2

  bjeela

  Garappolo alig volt jobb, mint Mullens, Mahomes 152,1-es ratingje már megint atyavilágbazmeg, a Bearsnél még mindig nem tudjuk, mire lehet képes Trub, szóval rohadt nagy a para, ahogy a Vikesnál is, mert Cousins égett, mint az amazonasi esőerdő, Foles nem volt vidító, ahogy Mayfield is fekete lyukba dugta a nimbuszát és Ryan sem tündökölt, hogy finom legyek. Pedig itt van a nyakunkon az első forduló és ezek a top játékosok még sehol sincsenek. Ezek fejben még rohadtul nyaralnak, vagymi.

 3. 3

  Fetyke

  Nálunk nincs para! Te csak a beetető show-t láttad szombaton. :D

 4. 4

  Fetyke

  Cardinals at Vikings bővebben:
  A Cards-nál Murray tényleg jóval életképesebb volt, mint egy hete. De ez még mindig gyenge teljesítmény tőle, és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy alig blitzeltük (ellentétben mondjuk a múlt heti Raiders védelemmel). Ehhez képest pár szép passzon kívül semmit nem mutatott, és valóban hajmeresztő dolgokat is művelt. Persze ha ők is titkolták a playbookot, akkor tulajdonképpen rendben van. Az arizonai védelem viszont nagyon harapott ez tény, rendesen megkeserítették Cousins és Mannion dolgát.
  Ennek megfelelően ne szépítsük, Kirk katasztrófa volt szombaton. Oké, hogy semmit nem láttunk az első két heti játékokból és a tavalyi playbookot vették elő, de ez akkor is nagyon gyenge volt. Amibe bele lehet kapaszkodni az Cook meggyőző játéka, és az, hogy amikor eldöntötték Zimmerék, hogy most már jó lenne nyerni, akkor Sloternek elővették a playbookot és onnantól azért elég egyoldalú lett a mérkőzés. Apropó Sloter. Engem meggyőzött (igazából már tavaly is), nagyon remélem, hogy ő lesz a csere irányító (sőt a szombati alapján lehetne akár a kezdő is :D).
  A Vikings védelem egyre jobban kezd összeállni. Vedvik bust.

 5. 5

  Fetyke

  “… a Bearsnél még mindig nem tudjuk, mire lehet képes Trub,…”
  Szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára. :) Na Trub pont ennyire lehet képes. Amíg nem lép pályára, addig még reménykedhettek. :DDD

 6. 6

  csak ezt ne

  Hát lehet a Bearsnél még nem tudják mire képes Trub, de azért nem lesz egy Mahomes idén sem, de még Garoppolotól is messze jár. De egy Bearsnél úgy tuti nyerni hogy alig van irányító. :-)

  Mayfield nagyon biztató ugyancsak, az összes kezdő skill játékosa nélkül, egy harapós kis védelem ellen ennyi volt most, de komolyan érzek nála egy nagyon erős irányítói szintet, Nála nem a stílus lesz csodás, viszont jönni fognak a győzelmek. Szinte biztos vagyok ebben, láttam már ilyet. Ryan, Foles mindig is ívet ad a szezonnak, hát náluk azért elég kérdéses, hogy idén hol lesz a plafon. Cousins ma nem napot mutatott, nála ez változik elég gyakran.

  Brees és Brady éles volt, ami inkább szokatlan ilyen tájt.

 7. 7

  bjeela

  Nem csodát várok tőle, csak azt, hogy legalább egy picikét legyen jobb, mint tavaly volt. Én már annak is tudnék örülni.

 8. 8

  bjeela

  Etetés? Hááát, akkor ezt te megkajoltad, komám! Ilyen szarnak még akkor sem szabad lennie egy QB-nak, ha a tavalyi playbookból jáccottak. Ritka gáz volt és ezt tejis tudod. ;)

 9. 9

  pritek

  Fetyke majd kijavit ha tevednek, de Zimmer tudtommal nem volt tul elegedett a futojatekkal sem. Becsuszott egy hosszu futas az tok jo, de amugy a futojatek is, meg ugy egyben a tamadofal teljesitmenye is kicsit felbaszta az oreget.

 10. 10

  pritek

  Murrynek csak az eleje sikerult szarabbra. (Mondjuk ott volt par olyan passz amitol a hideg verejtek folydogalt rolam.) De mire elerte az uzemi hofokot, onnantol azert eleg magabiztos volt. Teny hogy ujonc, ezen nem valtoztat az sem ha tenyleg generacios tehetseg, de jo lesz ez…..es most lekopogtam, parszor megfordultam, atkoptem a vallam felett es a kecske mar itt mekeg a gyertya pentagramban.

 11. 11

  Fetyke

  Azt nem tudom, hogy Zimmernek tetszett e. Igazából nehéz is sok mindent leszűrni belőle. Cook elsőre futott 3 yardot, ez ugye sikeres játék. Aztán futott még egy sikeresnek tekinthető 4 vagy 5 yardot, amit visszafújtak holding miatt. És ez után jött a 85 yardos TD, ahol azért nagyon jól blokkolt a fal. És akkor Cook be is fejezte az napra a játékot. Szóval ezen olyan sok kivetnivaló szerintem nincs.
  Utána már akadtak viszont gondok, főleg Mattison 3 yardos átlaga volt elég gyenge. De én tőle egyébként sem voltam elájulva eddig sem.
  A támadófal siralmas volt. RT poszton állandóan vert bennünket a Cards pass rush. Igaz, ott nem a kezdő O’Neill játszott. Viszont eddig nem jelentkeztek a szombaton látott problémák a fallal, és ez figyelmeztető. A blitzet nem fogja bírni az Oline, csak ha elfedjük játékhívásokkal.
  Egyébként az eddigi 3 előszezon meccsen meg vagyok elégedve a futásokkal összességében. :)

 12. 12

  bjeela

  Majd szólj, ha levágtátok, mert imádom a kecskesültet. :P

 13. 13

  ducksfan

  Lol, ezek szerint Brady nélkül áll majd fel a Pats? Végre nem ők nyernek, talán

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team