Connect with us

Összefoglaló

Ezt tanultuk az előszezon harmadik hetén – Part II

Az első hat találkozóról már pénteken írtunk, most következzen a maradék tíz mérkőzés.

 

Buffalo Bills @ Detroit Lions

 

Stafford alatt végre láthattunk is valamit a Lions támadósorából, a Detroit irányítója meglehetősen magabiztosan játszott, már amikor a támadófala megvédte.

Sajnos ezen kívül két sérülésről szólt a mérkőzés, a center Frank Ragnow komolyabb, a linebacker Jarred Davis könnyebb sérülést szenvedett.


Josh Allen alatt továbbra is hektikus a Bill offense, ezúttal a rosszabb énjét mutatta a másodéves irányító, az látszik, hogy a csapatot az ezúttal is jól teljesítő defense tarthatja a felszín felett.

A támadósor részéről örömteli, hogy a két veterán, McCoy és Gore is jól játszott, de nem hiszem hogy sokáig fenntartható egy rájuk épülő offense.

 

Tampa Bay Buccaneers @ Cleveland Browns

 

A Browns védelem ellopta a showt a támadók elől, ugyanis hét sacket is szereztek, ebből ötöt még akkor, amikor az első csapatok voltak fenn. Mayfield és az offense ezúttal halványabb volt, pár buta hiba is becsúszott a skill playerektől.


A Buccaneersnél ebből kifolyólag nem sok minden működött, egyedül a Winston-Godwin kapcsolat tűnt ezúttal is olajozottnak. Ebből azonban sokat nem fogunk látni, ha a támadófal nem szedi össze magát.

 

Minnesota Vikings @ Arizona Cardinals

 

Kyler Murray most a szebbik arcát mutatta, megmutatta a karerejét és menekülési képességét is. Ennek ellenére nem játszott makulátlanul, volt pár csúnya túldobása is.


A Vikings részéről a futójátékot lehet dicsérni, Dalvin Cook nagyszerűen debütált idén, Cousins viszont ezúttal sem volt igazán meggyőző.

 

Chicago Bears @ Indianapolis Colts

 

A Colts játékát beárnyékolta Andrew Luck visszavonulása, de Chad Kelly ezen felbuzdulva egész pofásan teljesített. A Brissett, Kelly sor nem tartozik a liga élvonalához, de mindketten egy stabil QB1-2 szint közelében teljesítenek az előszezonban.


A Bears részéről ezúttal sem láttunk semmit sem a kezdőkből, egyedül a defense megmozdulásaiból lehet levonni azt a következtetést, hogy Fangio távozása ellenére is harapni akarnak.

 

New Orleans Saints @ New York Jets

 

Brees az első és egyetlen előszezonbeli fellépésén igyekezett rálépni a kritikusai torkára, nem mutatta a visszaesés jeleit, de nagyon kicsi a minta. Az nagyon jól látszott, amit sejtettünk is, hogy Kamara és Thomas idén is nagy szerepet fog kapni az offense teljesítményében.


A Jets talán a legrosszabb arcát mutatta az idei előszezonban, Darnold magához képest rosszul játszott, de a Robby Anderson kapcsolat gyümölcsözőnek tűnik.

 

Los Angeles Rams @ Denver Broncos

 

Lock távollétében Hogan és Rypien kapott nagyobb szerepet irányító poszton, de egyikük sem alkotott maradandót.

A védelem jól néz ki, a támadóknál pedig a két fiatal tight end Troy Fumagalli és Jake Butt mutatott szép dolgokat ezúttal, de mindkettőjüknek szüksége is van a bizonyításra.


A Rams kezdhet komolyabban aggódni a futójáték miatt, mert a Gurley tehermentesítésére érkező újonc, Darrell Henderson ezúttal is csalódást okozott.

 

Dallas Cowboy @ Houston Texans

 

Hendersonnal ellentétben a holdoutoló Elliott helyén szereplő Pollard ismét jól játszott, kezd szorulni a húrok Zeke nyaka körül. Nem azt mondom, hogy Pollard akár csak meg is közelíti képességekben és helyettesíteni fogja, de a Dallas nem érzi a veszélyt, így nincs érdekében szerződést adni a rutinosabb futónak.


A Texans oldaláról nem sok minden működött a mérkőzésen, de még ezt is tetézte Lamar Miller sérülése, aki így egész szezonra kidőlt. Duke Johnson a szinte reménytelen helyzetéből így hirtelen kezdő futó lehet.

 

San Francisco 49ers @ Kansas City Chiefs

 

Jimmy Garoppolo pár hét szenvedés után végre mutatott egy kezdő irányítóra jellemző dolgokat, de én továbbra is úgy érzem, hogy a szurkolók leginkább a rendszerben bízhatnak.


Patrick Mahomes ezzel ellentétben újra bizonyította, hogy az MVP szezon nem egyszeri alkalom volt. Szinte hibátlanul játszott alatta az offense, Damien Williams is igyekszik megszilárdítani a helyét és Carlos Hyde mellőzésével csak Darwin Thompson állhatja útját.

 

Seattle Seahawks @ Los Angeles Chargers

 

A futásorientált offense karmesteri pálcája nagyon úgy tűnik, hogy Chris Carson kezében lesz, aki minden fellépése alkalmával jól teljesített. Rashaad Penny azonban ott liheg a nyakában és ezúttal C.J. Prosise is kapott lehetőséget.

Russell Wilsonnak viszont valaki szólhatna, hogy ne futkosson, mert ezen a mérkőzésen is megengedett magának több próbálkozást, és pont a napokban láttuk, hogy járt egy társa az egészségével.


A Chargersnél ellenben úgy tűnik, hogy nem csak az elsőszámú, de a második, sőt a harmadik számú irányító is adott. Taylor és Jones pont egy második és harmadik számú irányító képességével bír, de annak tökéletesnek tűnnek.

 

Pittsburgh Steelers @ Tennessee Titans

 

A Big Ben-JuJu kapcsolatból kaptunk egy kis ízelítőt, de mégis a Steelers defense, különösen a front7 volt elemében, ami hétszer is földre vitte a Titans aktuális irányítóját. Ez a védelem Bush érkezésével nagyon úgy tűnik, hogy szintet tudott lépni és megfelelő társa lesz a támadóknak.


A Titans elképesztően gyenge volt, Mariotából szinte semmit nem láthattunk, különösen a támadófal szenvedett, amire még Lewan hiánya sem lehet kifogás. Roger Saffold egyelőre nem érzi a ritmust új csapatában.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!