About the author

11 Comments

 1. 1

  Gergely Angyal

  Nem tudom mennyire lesz életképes a liga. Promóció szempontjából már most jobb, mint az AAF, az biztos. Emellett ami nekem szemet szúr, hogy az utazási költségek egyes csapatok számára biztos nem lesznek alacsonyak, gondoljunk csak egy Seattle – Washington túrára.

 2. 2

  Baker

  ez megint egy fél szezonos liga lesz?

 3. 3

  gyeek

  Ránéztem a képre és hirtelen meglepődtem, hogy vajon miért promózol itt BattleTech klánokat? :D

 4. 4

  csak ezt ne

  Talán érdemes lenne az NFL-nek is beszállni egy hivatalos másodosztályt létrehozva. Mondjuk minden évben a győztes felkerülhetne az NFL-be, ahonnan így ki is lehetne esni, ezzel lenne tétje a gyenge csapatok számára is az idény végének. AFC-NFC leggyengébb mérlegű csapatai megvívnák a KO Bowlt, szerintem érdekes meccs lenne az is: Vagy 1. hely drafton vagy másodosztály. Több lenne benne mint a Probowlban. Mondjuk a tulajok nem fogják soha megszavazni.

 5. 5

  Állat

  Már megis van a kedvenc csapatom:
  https://www.youtube.com/watch?v=q0QNVe1zT7s

 6. 7

  Lütyő

  Nem vagyok benne biztos,hogy több olyan csapattal nem lett-e volna jobb,ahol alapból nincs Nfl csapat?Pl St Louis telitalálat lehet a rams elvesztése miatt

 7. 8

  golya87

  McMahon-nek több pénze van.

 8. 9

  gyeek

  Miért menne bele bármelyik tulajdonos több millió dolláros kiesésbe ezzel a rendszerrel, pláne egy olyan sportban ahol egy-két sérülésnyire van a bukott szezon? Az NFLben a tulajdonosok számítanak, nem maga a liga szervezete. Bele se mennék mekkora lehet a nézettség-különbség. A szakadék tehetségben pedig még így is őriási lenne, hiába a leggyengébb NFL csapatról van szó.

 9. 10

  csak ezt ne

  A tulajdonosoktól persze, hogy nem várhatjuk, hogy megszavazzák, mondjuk azt rosszul látod, hogy csak a tulajok számítanak. Ez egy eléggé kiegyensúlyozott rendszer.

  Annak idején az AFL csapatokról is ezt gondolták, aztán hamar nem úgy lett.

 10. 11

  gyeek

  Azt a 60as éveket hasonlítod a mai megszilárdult profi sport rendszeréhez, ami kb 5-6 éve létezett az első Super Bowlt megelőzően. Adni kéne ennek az új ligának legalább ennyit, nem?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team