Connect with us

Hír

Íme a jövőre induló XFL csapatainak neve és logója

Az AAF ugyan nagy kudarc volt és csődbe ment, jövőre újra indul egy amerikai fociliga, az XFL, ami egyébként 2001-ben feltűnt már egyszer, de gyorsan el is tűnt. 2020 februárjában viszont újraindul 8 csapattal, amelyeknek most megtudtuk a nevét és logóját.

Jön tehát a Dallas Renegades, a Houston Roughnecks, az LA Wildcats, a New York Guardians, a St. Louis BattleHawks, a Seattle Dragons, a Tampa Bay Vipers és a DC Defenders.

Érdekes, hogy a Dragons logója nagyon hasonlít az UAB Blazers logójára, a Roughnecksé az Oilersére, a Renegadesé pedig a Detroit Renegadesre (esport).

Az XFL – Oliver Luck, azaz Andrew Luck édesapja – kommisszárkodása alatt több új szabállyal érkezik majd, például a hárompontos extrával, vagy egy büntetőpárbajszerű hosszabbítással.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!