About the author

25 Comments

 1. 1

  DrBaji Mihály

  Szerintem Goodell beijedt: ….korábban, ha valakit eltiltottak a Pats-ből a szezon elején, SB lett a vége…szóval, próbálkozik Roger barátunk…

 2. 2

  Szilárd Süveges

  Igen és biztos ami biztos minden más csapatból eltilt egy-egy embert pár meccsre :D

 3. 3

  Szilárd Süveges

  Kicsit ilyen utolsokbol elsők érzésem van. Offseason elején mondhatom hogy egy megbízható elkapoval állt fel a csapat. Most meg azért Gordon, Edelman, Harry, Meyers jo lapjarasnak tűnik plusz az “apró”.

 4. 4

  Ádám Váradi

  Most már Demaryus Thomast kivágják?

 5. 5

  Sestertius

  Szegény pici patset megint szivatja Goodell………

 6. 6

  Bujdy

  Hát ha a híresen szigorú Patsben sem tudja megemberelni magát, akkor nem való neki az NFL…

 7. 7

  wolandrule

  Lewisnak kb. most kéne kijönnie a börtönből, szóval… Ez a sztori nem a Patriots-ról szól, mondhatni, hogy elég jól elvolt a csapat nélküle. Gordon utolsó esélye, nem csak a játékra, a normális életre is.

 8. 8

  dquick

  … vagy csak végiggondolta, hogy legutóbb is csak egy fél szezont bírt, ezért úgy van vele, hogy inkább a szezon második felét hagyja ki..

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  Aztakurva. Lájk.

 10. 10

  Sestertius

  Kár, hogy nem találták bűnösnek…. szomorú TÉNY ;)

 11. 11

  KomolyBéla

  Mire fel akartok még eltiltás de komolyan néha gondolkozni kéne… esküszöm ennyi neuronnal hogy lehet létezni. Ezt a mondatot láttátok már “Gordon decemberben határozatlan ideig tartó eltiltását kapott ” tehát már kapott eltiltást fél szezont kihagyott mire fel akartok még eltiltást nevetséges….

 12. 12

  wolandrule

  Hillt se találták bűnösnek.

 13. 13

  Tutucs

  Jo a marketing hogy fel szezont mar igy is kapott amit o amugy is rehabon toltott volna illetve szabadsaggal :D egy gurulos fociban vagy NBA-ben ez jo erv lenne de itt egy kicsit santit azert

 14. 14

  Tutucs

  Aaron Hernandezt meg pont igen, ez is kellemetlen

 15. 15

  wolandrule

  Ez nem kellemetlenségi verseny. Goodell végre egy normális döntést hozott, azonnal jön a hater komment. Erre reagáltam.

 16. 16

  DrBaji Mihály

  Fehér öltöny…rémlik?

 17. 17

  Tutucs

  Azzal hogy kap valaki meg egy eselyt nincs semmi gond szerintem sem. A problema csak kovetkezetesseggel van mert sok mas jatekos ugyanezert kap 4-6 meccses eltiltast. Es mivel epp a Patriots-nal jon az enyhebb itelet igy szerintem azert jogos a felhaborodas…marmint annak aki felhaborodik mert engem eppen hidegen hagy hogy jatszik e vagy sem

 18. 18

  csak ezt ne

  Ez most egy normális döntés, de ismét következetlen. A fickóval bajlódni nyilván kockázatos, tavaly is a legrosszabbkor hagyta cserben magát és a csapatot. A büntetésnek az esetében sok értelme már nem lenne, most megpróbálják támogatni. Teljesen rendben lenne, ha másoknál nem osztanák ki automatikusan a 4 meccseket ezért a vétségért. Például a visszavonult majd visszatért Watson, hogy csak a Patsból említsek valakit, de majd minden csapatnál van eltiltott ebből az okból.

  És közben, amit sose fogok megbocsátani: Hill játszhat mintha minden rendben lenne vele…

 19. 19

  László

  Még Pats szurkolóként sem mernék rá fogadni, hogy nem fog lebukni megint a következő szezonban. Nála nem az a kérdés hogy visszaesik-e ismét, inkább az hogy mikor.

 20. 20

  Vicgeordie

  Nem hiszem. Szinte biztos hogy PUP-listen kezdi a szezont, nem játszik az első hat meccsen, addigra pedig BB már látni fogja, hogy mennyire mély az elkapó szekció és van-e szükség rá? (Ha minden a tervek szerint alakul, nem lesz)

 21. 21

  kitalaltnev

  Remek hírrel indul a hosszú hétvége. 👍😁

 22. 22

  László Varga

  Hát jól összekevered a vétségeket: kábítószerezés (Gordon 5x büntetve!!!), tudatos! doppingolás, családon belüli erőszak. Ezek közül van amelyik egyszerűen- és van amelyik nehezen bizonyítható. Főleg a Watson példa nem illik ide, aki azt hitte visszavonul és orvosi ellenőrzés alatt ugyan, de doppingnak számító kezelésen vett részt, ráadásul megérdemeltnek tartotta a büntetését és előre tudta, hogy ennyit fog kapni. (Egyébként Pats-fan vagyok Én is. :))

 23. Pingback: Ennyit számít Josh Gordon a Patriotsnak | Fűzővel kifelé!

 24. 23

  Sestertius

  Nem értem… most akkor az fáj, hogy nem lehet Goodellt hibáztatni? Vagy most mi a probléma :D.. Kicsit olyan érzésem van mint amikor morzsi ugrál a nagykapura a postás után, aztán egyszer nyitva marad a nagykapu, a jószág meg tanácstalanul ül, hogy akkor most min pattogjon :D

 25. 24

  csak ezt ne

  Nem kevertem semmit össze. Tiltott szerek használata miatt mennek sorban a 4 meccses eltiltások, papírforma szerint ezt kapta volna Gordon is, illetve többszörös visszaesőként akár sokkal többet is. Mint ahogy korábban kapott is. Most emberileg támogatni próbálják, ez rendben van, csak a többiek akiknek ki kell ülni ezeket az eltiltásokat (adott esetben kőkemény anyagi következményekkel), azok esetleg joggal érzik úgy, hogy vannak egyenlőbbek, és a szabályok nem mindenkire egyformán vonatkoznak.

  A Hill ügy meg egy szégyen a ligára nézve és mindig meg kell említeni, ha eltiltás kerül szóba (a Ray Lewis ügy óta legarcpirítóbb). Ártatlanság vélelme a büntethetőségét kizárta ugyan, de a napvilágra került bizonyítékok akár egy hosszabb eltiltáshoz is simán alapot adtak volna. Ha TB esetében elég volt a feltételezés (egy amúgy kreált ügyben) az eltiltáshoz, akkor Hill esetében ez egy idényes eltiltáshoz is bőven elég lett volna ami volt ellene.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team