Connect with us

Hír

Josh Gordon azonnali hatállyal visszatér!

Az NFL azonnali hatállyal – feltételesen – visszállította Josh Gordon játékengedélyét, így a tehetséges, de problémás elkapó visszatérhet a Patriotshoz, ráadásul még meccseket sem kell kihagynia – már ameddig nem vét újra a szabályok ellen.

 

 

Mindannyian nagyon szurkolunk Joshnak, hogy emberként és játékosként is sikeres legyen. Támogatni fogjuk őt, de Josh tudja, hogy minden csak rajta múlik

 

– áll Roreg Goodell közleményében.

 

Gordon tavaly 11 meccsen játszott a Patriotsban, 40 elkapásból 720 yardot és három TD-t szerzett. Karrierje legjobb szezonjában 14 meccsen 1648 yardot és kilenc TD-t termelt még a Browns színeiben – ha végre sikerült rendbe tenni az életét, akkor idén óriási dolgokra lehet képes Tom Bradyvel.

Gordon decemberben határozatlan ideig tartó eltiltását kapott Goodelltől, mert megszegte a korábbi visszaengedésének feltételeit. Az elkapó mostantól együtt edzhet a csapattal, azonban a jövő csütörtöki előszezonmeccsen még nem léphet pályára, csak azt követően.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!