Connect with us

Hír

Közel sincs a megegyezéshez Elliott és a Cowboys

Ismét Zeke Elliottal kezdjük a napot, ugyanis továbbra is az ő helyzete az egyik legnagyobb elhúzódó sztori az edzőtáborok elején. A legújabb hírek pedig arról szólnak, hogy a futó és a Cowboys közel sincs a megegyezéshez – számolt be erről az NFL Network Cowboysszal foglalkozó riportere, Jane Slater.

A forrását arról is kérdezte Slater kisasszony, hogy mik a fő problémák a kontraktus kapcsán, például garantált tartalmak, a szerződés hossza, stb. Erre a válasz pedig az volt, hogy “minden”. 

Mindeközben Stephen Jones (EVP) arról beszélt, hogy a Cowboysban játszani önmagában egy érték, és nem fogják magukat belekényszeríteni egy olyan helyzetbe, ahol ők alakítják át a piacot.

Nem erőltethetjük a helyzetet, hacsak nem akarjuk újraalakítani a piacot, és mi egyértelműen nem fogjuk ezt megtenni mindazzal együtt, hogy mit jelent Dallas Cowboynak lenni.

Szeretnénk, ha a játékosaink elégedettek lennének a szerződéseikkel, de ugyanakkor nem akarunk átlépni egy határt, mert nem engedhetjük meg magunknak. Ha pénzt spórolunk meg – legyen szó Dakről, Zeke-ről vagy Amariról -, akkor nem Jerrynek spórolunk. Ez olyan pénz, ami másik játékosnak menne.

A holdout tehát folytatódik, és egyelőre nem úgy néz ki, hogy lenne kompromisszum a felek közt. Meglátjuk, ki adja be előbb a derekát, de nincs garancia arra, hogy ez az alapszakasz kezdete előtt megtörténne akár a Cowboys, akár Elliott oldaláról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!