Connect with us

Hír

Nehéz kitalálni, ki lesz a Dolphins kezdő irányítója az első héten

Egyelőre elég vegyes jeleket küldenek a Dolphinsnál a külvilág felé annak kapcsán, hogy ki lesz a csapat kezdő irányítója az alapszakasz első fordulójában: Ryan Fitzpatrick vagy Josh Rosen.

A harmadik előszezonmeccsen Fitzpatrick fog kezdeni – általában ez a meccs a főpróba az alapszakasz előtt és Brian Flores főedző is elmondta, hogy így kezeli ezt a találkozót. Szóval ez alapján azt gondolhatnánk, hogy a veterán QB fog kezdeni szeptember 8-án a Ravens ellen, azonban Flores óvatosságra int ezzel kapcsolatban és azt mondja, hogy nem szabad levonni ilyen következtetéseket, és majd csak később dől el a helyzet.

Flores elmondta azt is, hogy ideális esetben azt szeretnék, ha egy irányító játszaná végig a teljes alapszakaszt, ez pedig egyértelműen annak a jele, hogy ha minden más feltétel egyenlő, akkor Josh Rosent szeretnék a csapatnál kezdőnek. Ehhez azonban a főedző elmondása szerint még fejlődnie kell a másodéves quarterbacknek, nem nyelhet be ennyi sacket, hamarabb kell elengednie a labdát, és jobban kell tudnia irányítani az offense-t.

Persze azt sem mondhatjuk, hogy Fitzpatrick brillírozna a támadókkal, az első fordulóban 2/5, 20 yard, 4.0 YPA, 52-es passer rating volt a mérlege, a másodikon a Buccaneers harmadik- és negyedik vonala ellen pedig 3/9, 20 yard, 2,2 YPA, 42-es passer rating.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!