Connect with us

Hír

Nincs az az isten, hogy Brady edzőnek álljon

Tom Brady jól szórakozik a Titansszel összehozott közös edzéseken, hiszen a túloldalon korábbi csapattársa, Mike Vrabel a főedző, és folyton heccelik egymást. Mennek a beszólogatások, zrikálások, Brady legutóbb egy kis kupát adott Vrabelnek, amin a tavalyi egymás elleni meccsük eredménye (Titans 34, Patriots 10) állt.

Idén az alapszakaszban nem találkoznak a felek, most szombaton viszont az előszezonban igen, habár Bradyt minden bizonnyal csak az oldalvonal mellett láthatjuk. Még előfordulhat egyébként, hogy összemérhetik a tudásukat a futballpályán, amíg Brady aktív játékos, utána viszont biztosan nem, hiszen Bradynek esze ágában sincs edzőnek állni.

Nincs az az isten, soha nem leszek edző. A játék elég nekem.

Valószínűleg elég sok adottsága és tapasztalata meglenne a Patriots irányítójának, hogy edzőnek álljon, azonban azt sosem tudjuk meg, milyen lenne Coach Brady. Pénzügyileg nyilván nincs rászorulva, és ahogy a szavaiból ki lehet venni, visszavonulása után inkább a családjára fókuszálna. Aztán persze sosem lehet tudni, mennyire hiányzik majd neki a foci, de ez a kijelentés elég erős volt ahhoz, hogy biztosan állítsuk: ha valamilyen kapacitásban visszatér a focihoz, az nem edzőként lesz.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!