Connect with us

Hír

Villanueva: Undorító, amikor fel kell hízlalnod magad 150 kiló fölé

A Steelers bal oldali tackle-je, Alejando Villanueva 103 kilós volt, amikor először megérkezett az NFL-be, miután az Army egyetemén pallérozódott és három túrát is lenyomott Afganisztánban. Ez pedig nem elég egy NFL tackle-nek, így fel kellett hízlalnia magát.

Úgyhogy olyan kihívással találta szemben magát, aminek sokan örülnének: folyamatosan ennie kell, már csak ahhoz is, hogy tartani tudja a kívánt súlyát. Most azon dolgozik Villanueva, hogy 153 kilósra felhízlalja magát, mert szerinte így lehet a leghatékonyabb.

Ez borzasztó. Szerintem ez nehezebb, mint súlyt leadni, mert undorítónak érzed magad.

Igazából Villanueva nem is biztos abban, hogy ennyit kell egyen, hogy meg tudja állítani a védőfalembereket, de így magabiztosabb a dolgában.

Elég öntudatos vagyok a súlyommal kapcsolatban, és úgy érzem, hogy 153 kilósnak kell lennem. Ha túl könnyű vagyok, attól tartok, hogy megemelnek. Egy korrekt 153 kilóval elbírok a bull rushokkal is. De amit most elmondtam, az nincs tudományosan bizonyítva, és lehet, hogy semmi hatása nincs a játékomra. Egyszerűen az önbizalmamhoz van köze.

Villanueva azt is elmondta, hogy szezon közben mindig fogy egy kicsit, és néha 135 kiló alá is beesik. Most pedig eszik, amennyit bír, hogy a következő öt hónapra a megfelelő súlyban lehessen.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!