About the author

14 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Kedves gyerekek! Ha égetni való kis rohadékok lesztek, a Mikulásbácsi csak virgácsot hoz. Vaaagy.. Green Bay és Denver meccseket KELL nézetek!

 2. 2

  bjeela

  A csintalan Miami rajongó gyerekeknek meg 0-24-ben vetítjük a tegnapi Ravens elleni meccset, miközben a kezetek-lábatok-fejetek le lesz szíjazva, a szemhéjatok meg felragasztva a homlokotokra.

 3. 3

  csak ezt ne

  A Saints meccs megint fura lehet, az első fordulós átkuk miatt amit a cikkben elemeztek is. Tavaly is, amikor magukhoz képest elképesztően erősen kezdtek, az első fordulóban belefutottak egy durván pörgő Tampába, egy szétesett védelemmel. Ez a hagyomány akár idén is folytatódhat. Remélem ez is sok pontos meccs lesz. Nagyon kíváncsi vagyok a Saints O-re nagyon sokat várok idén tőlük.

  Szerintem a Denver ezt simán behúzhatja. Náluk meg éppen a védelemtől várok egy kemény dominanciát, értelmetlen durvaságok nélkül persze. Ráadásul Grudent jobban látva munka közben (Hard Knocks) nem erősödött a bizalmam iránta. Nyilván nyert SB-t biztos tud azért valamit, nem egy Hue, de azért nem volt elég markáns a különbség, bár a végére azért volt.

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Az egy látványos meccs volt.

 5. 5

  Zoltán Debreczeni

  Ha Tampában Gruden SB-t nyert
  Kommentet látok,
  De ő a Dungy védelemre épített
  Riposztot várok.

  Pedig vele akkor 5 pont/game jobb volt a védelem. Khm…

 6. 6

  csak ezt ne

  Eleinte a MNF meccseken is bírtam a szókimondása miatt. Aztán ott is ilyen nagyon vaskalapos keménykedő véleményeivel kicsit lejjebb csavarta a lelkesedésem. Meg hogy nagyon szarul is választottak meccseket (nem tudom mennyire volt az ő hibája), de egyszer csak mindig voltak jó kis Redskins meccsek…

 7. 7

  Fetyke

  Teljesen egyetértek!
  Annyi kiegészítéssel, hogy a Saints-nek most nem nagyon fér(ne) bele a szokásos szezon elejei leolvadó kezdés, főleg a védelem részéről. Az első 4 meccsük úgy nagyon kemény, hogy egy csoportrangadó sincs benne. Nem sok hibát engedhetnek meg itt maguknak.

 8. 8

  bjeela

  Valóban, az összes Dolphins drukker is ezt mondta.

 9. 9

  Walter Mitty

  (Brown “viharos támadása” vagy viharos távozása?!

  ráépülni legfeljebb tetőtér tud [valamire], a playbook maximum épülni [valakire])

 10. 10

  Gergely Angyal

  Hajlani négykor jó lesz felkelni.
  De GO BRONCOS!

 11. 11

  renningan

  Nézd el, egyedül vagyok most két hétig, szinte mindent nekem kell csinálni, ma négy órát érkeztem aludni az öfök, a beharangok stb miatt. Ez most ilyen, saját cikket ráadásul mindig nehezebb átnézni, mert én tudom, mit akartam írni :D

  Javítva.

 12. 12

  Zoltán Debreczeni

  Köszönjük a közösség érdekében végzett áldozatos munkádat.
  (nem irónia)

 13. 13

  atis123Juve

  Ez a Broncos nagyon nem nézett ki sehogy. Flacco megmutatta az őstehetséget, amit a Bácsik hangoztattak, csak nem olasz csődör volt, hanem kergemarha. :)

 14. 14

  Zoltán Debreczeni

  Reggel 6-kor szar volt kelni. Rossz gyereknek éreztem magam. Carr miatt örültem.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team