Connect with us

Érdekességek

Nem állnak jól az újonc főedzők

Az NFL történetében most először fordult elő, hogy négy újonc főedző is nyeretlenül álljon négy hét után. Még szerencse, hogy Matt LaFleur és Freddie Kitchens két papíron Super Bowl esélyes csapatot kapott, így nem nullázott az egész class.

 

 

Kliff Kingsbury (Cardinals), Zac Taylor (Bengals), Vic Fangio (Broncos) és Brian Flores (Dolphins) egyaránt nyeretlen még idén, pedig lett volna lehetőségük. Taylor Bengalsa a Seahawkst lephette volna meg az első héten, de a Bills ellen is partiban volt a harmadikon. Kingsburynek egy döntetlent sikerült összehoznia a Lions ellen, Fangio pedig kétszer is az utolsó másodpercekben kapott ki a Jaguarstól és a Bearstől. Egyedül Flores nem volt közel a győzelemhez egyszer sem az 1/1 fő várományosával.

 

Az újoncok közül Matt LaFleur mérlege a legjobb az Aaron Rodgers vezette Packersszel (3-1), a Brownst edző Freddie Kitchens pedig 2-2-vel áll. Mindkét csapat vezeti a csoportját.

 

Rajtuk kívül még két edző van, aki ugyan nem újonc, de új csapatnál kezdte meg az évet. Bruce Arians 2-2-es mérleggel áll a Bucsszal, Adam Gase pedig 0-3-mal a Jetsszel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!