About the author

7 Comments

 1. 1

  Jarred

  Én nem tudtam úgy. Egyedül a darabszámot tudtam megadni, és, hogy melyik oldalon akarok lenni. A szektort és a széket nekem a rendszer generálta le.

 2. 2

  Nagy Endre

  Mert nem kattintottál az ülőhely szerint gombra, hanem rábíztad a gépre.

 3. 3

  Nagy Endre

  Srácok, pár perc felkészülés azért elfért volna még. Régóta köztudott illetve a helyszínen is bemondták, hogy mi utazunk Törökországba és Izrael jön hozzánk. A jegyeket pedig 2 éve már szektorra, székre lehet vásárolni.

 4. 4

  Jarred

  Akkor úgy tűnik figyelmetlen voltam. De mindegy is, a lényeg, hogy volt jegy, és annyira nem volt rossz azon a részen, ahol ültem.

 5. 5

  acsdav2

  Mit gondoltok mennyire sikeres az EB életre hívása az egész kontinenset tekintve? Nálunk jól sült el a dolog, szerintem ezt nyugodtan kijelenthetjük. Az A divízióval kapcsolatban viszont vannak kétségeim. Eleve az, hogy Németország nem indul az nagyon nem mutat jól.

 6. 6

  Jarred

  Jó kérdés. Igazából nem tudom. Sajnos nincs rálátásom a többi országra, de abból kiindulva, hogy a spanyolokat mennyire meglepte 5000 ember látványa, nem hiszem, hogy olyan nagyon sikeres lenne. Vagy inkább mondjuk úgy, még nincs akkora neve. Az is sokat mondó számomra, hogy évente csak két meccset játszanak a csapatok. Ez számomra azt mondatja, hogy még nagyon az elején vagyunk valaminek, és még évek kellenek, mire ebből egy igazi kontinentális torna lesz.

 7. 7

  acsdav2

  Hát sok meccset nem nagyon lehet rendezni, mert bajnoki szezon után vannak a játékosok. Meg ugye az edzőtáborok is egészen más terhelés, mint a bajnoki szezonban az edzések. Egyelőre nem nagyon látom, hogy lehetne egy működőképes dolog a válogatottak versengése. A kelet-európai régióban csak így van lehetőség az előre lépésre, így lehet ismertebb a sport, de nyugaton már nagyjából meg van egy működő rendszer, amely mellett nem szükséges egy válogatott. Én most nem látom az előre lépési lehetőséget a következő szintre. Gyakorlatilag már csak az van, hogy a 10-15 legtehetségesebb európait minden évben elszívják az amerikai egyetemek. Így előre lépés nem nagyon lehet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team