Connect with us

Hír

Rákos volt Trent Williams fejdaganata, a Redskins azt mondta, semmi vész

Trent Williams először beszélt a riporterekkel, mióta visszatért a Redskinshez. Játékra és edzésre ugyan nem jelentkezik, mert kényelmetlen a sisakja, de elmondta, mi is a helyzet a holtszezonban eltávolított fejdaganatával kapcsolatban.

Williams elmondta, hogy közel hat éve ment először a Redskins orvosaihoz a fején lévő kitüremkedés miatt, akik akkor azt mondták neki, hogy semmi probléma, ő pedig elfogadta ezt az álláspontot, hiszen megbízott bennük. A daganat viszont tovább nőtt, és a legutóbbi holtszezonban újra kivizsgáltatta, ahol kiderült, hogy egy elég ritka rákról van szó (Dermatofibrosarcoma Protuberans), ami nyilván jóval nagyobb lett, mint öt évvel ezelőtt.

Rákos voltam, el kellett távolítani egy tumort a fejemről. Elég komoly dolog volt, és elég ijesztő dolgokat mondtak nekem az orvosok

– mondta Williams, via Washington Post.

A Washington Post úgy tudja, hogy mindössze hetekkel azelőtt távolították el a tumort, hogy az elérte volna Williams agyát, és ezzel életveszélyessé vált volna. A támadófalembernek hat havonta kell visszatérnie kivizsgálásra.

A Redskins mindenközben kiadott egy közleményt, amiben egy független szakértő segítségét kéri, hogy vizsgálja ki Williams kórtörténetét, azaz hogy jól végezték-e a dolgukat. Ebben a közleményben kiemelik, hogy “a Redskins továbbra is prioritásként kezeli a játékosai és a dolgozói egészségét”.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!