Connect with us

Hír

Tua valószínűleg jön a 2020-as draftra, de senki nem tudja, hol kelhet el

Az Alabama irányítója Tua Tagovailoa sikeres műtéten esett át hétfőn, miután szombaton durva csípősérülést szenvedett el. Pár nap múlva visszatér Tuscaloosába és az Alabama kiváló létesítményeiben megkezdi felépülését, a műtétet végző orvosok szerint három hónap múlva kezdhet újra sportolni, dobálni pedig majd valamikor tavasszal- számol be Adam Schefter.

Ez nyilván azt jelenti, hogy kihagyja majd a combine gyakorlatait és a Pro Dayét is az árpilis 23-án kezdődő draftot megelőzően. Hivatalosan még nem jelentette be Tua, hogy jelentkezik a 2020-as NFL Drafra, azonban ez minden valószínűség szerint meg fog történni. Matt Miller arról számol be, hogy a családja úgy gondolja, semmi értelme nincs visszatérni az Alabama egyetemre még egy évre, főleg hogy biztosítást is kötöttek az irányítóra korábban, aki ha csúszik a drafton, akkor akár milliókkal is gazdagodhat – ilyen biztosítást kötött annó Jaylon Smith is, aki végül a második körben kelt el top5-ös tehetségként.

Tehát nagyon jó eséllyel rengeteget fogunk még beszélni Tuáról az elkövetkező hónapokban a draft felvezetéseként, és az egyik legmegosztóbb téma lesz áprilisig, hogy mi is lehet az ő sorsa. Jelenleg bárki bármit mond a draftértékéről és az intervallumról, ahol elkelhet, az szimpla spekuláció, hiszen senki nem tud semmit jelenleg az egészségével kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!