Connect with us

Hír

Dalvin Cook valószínűleg kihagyja a hétfő esti rangadót

Nagy csoportrangadóra készül a Minnesota Vikings, hiszen vasárnap este a Green Bay Packers ellen lép pályára, egy kulcsjátékosát viszont minden bizonnyal nélkülöznie kell majd, ugyanis Adam Schefter információi szerint a futó Dalvin Cook nem fog tudni pályára lépni vállsérülése miatt.

A Vikings ráadásul azon is gondolkodik, hogy a 17. fordulóban is pihentesse running backjét, hogy minél egészségesebben érkezhessen a playoffba. Nem rossz ötlet, ugyanis a Vikings jó eséllyel marad a 6. kiemelt az NFC-ben – még egy Packers elleni siker sem elég a csoportgyőzelemhez, az utolsó körben is buknia kellene a Sajtfejeknek amellett, hogy a Vikingek is nyernek -, így igazából olyan óriási tétje nincs a két találkozónak már.

Ráadásul Cook mögött Alexander Mattison is kiválóan játszott – bár ő is sérült jelenleg -, és még Mike Boone is bőven használható volt, elég jól működik tehát a Vikings rendszere ahhoz, hogy több futó is sikeres tudjon lenni benne. Persze Cook a legtehetségesebb és legjobb közülük, a rájátszásban mindenképp szüksége lenne rá a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!