Connect with us

Hír

Bryan Bulaga és Logan Ryan sem tudja, mit hoz a jövő

A Titans és a Packers is elvérzett a konferenciadöntőkben, így kezdhetnek felkészülni a szabadügynökpiacra. És mindkét csapatban van egy-egy 30+ milliós szerződéssel rendelkező sztár, akik közel sem biztosak abban, hogy maradhatnak a jelenlegi klubjukban.

 

 

Logan Ryan három éve írt alá egy 3 éves, 30 millió dolláros szerződést a Titansszel. A lehetséges 48 alapszakaszmeccsből 45-ön pályára lépett, 251 tackle-t, négy INT-t, öt fumble-t, 8,5 sacket és 37 leütött passzt jegyzett. Ennek ellenére nem biztos a maradása.

 

Nem tudom, mit hoz a jövő. Senki sem tudja. Beszéltem a GM Jon Robinsonnal és a stábbal, ők sem tudják, hogy mi lesz velem. Úgy érkeztem ide, hogy jobbá akartam tenni a csapatot, és szerintem sikerült. Három évre írtam alá, kitöltöttem a szerződésem, annyit játszottam, amennyit csak tudtam. Minden snapen teljes erőbedobással játszottam. Most pedig állást keresek. Remélem, hogy sikerül megegyezni a Titansszel. Az nagyszerű lenne

 

– mondta a játékos.

 

Hasonló a helyzet a 30 éves Bryan Bulagával is. A Packers RT-je már 30 éves és most járt le az 5 éves, 33,1 milliós szerződése. 2016 óta ez volt az első szezonja, amikor mind a 16 alapszakaszmeccsen pályán volt (bár a Seahawks elleni PO-meccset kihagyta), de ez aligha lesz elég a Packers vezetőségének – a Green Bay nem az a csapat, ami foggal-körömmel küzd a 30+ éves falemberekért.

 

Mindig megvan a lehetősége, hogy ez volt az utolsó mérkőzésed. Nagyszerű 10 évet töltöttem itt, igazán élveztem. Meglátjuk, mi lesz ezután

 

– mondta Bulaga (via PFT).

 

Az RT 2010-ben  első körös volt, egész eddigi karrierjét a Packersben töltötte, mindig is a legjobbak közé tartozott a posztján. Ahogy egyébként TJ Lang vagy Josh Sitton is, akiket zokszó nélkül elengedett (sőt Sitton esetében kivágott) korábban a Packers.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!