Connect with us

Hír

Csúszik a vegasi stadion építése, lehet még egy évet marad Oaklandben a Raiders?

A Raiders új, Las Vegas-i stadionját – az Allegiant Stadiumot – a tervek szerint július 31-én adják majd át, az első eseményre pedig augusztus 16-án kerülne sor. Azonban a hírek szerint kis akadályba ütköztek az építtetők, ugyanis az áttetsző tető beépítése csúszik, és várhatóan csak májusban kerül a helyére, hónapokkal az eredetileg tervezett időpont után.

A Las Vegas Review-Journal információi szerint egy független felügyelő testület aggodalmát fejezte ki a határidők betartása kapcsán, ugyanis a tető felhelyezésének csúszása miatt az időjárás befolyásolhatja a már elkészült munkálatokat. Rossz idő, például eső esetén ez problémákat jelenthet, de ha ezt megússzák, akkor jóval kisebb az esélye a csúszásnak (azt csak halkan tennénk hozzá, hogy azért a sivatagban túl sok esőre nem lehet számítani).

Ugyan hivatalosan a felek tagadják a csúszás lehetőségét, Jason Cole információi szerint elindultak a pletykák, hogy a Raiders egyeztet Oakland városával egy egyéves hosszabbítás kapcsán, ami persze csak vészterv jelenleg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!