About the author

15 Comments

 1. 1

  snookerista

  Reid foglalkozott a Gunslinger Favreal, futó QB Vickkel és a zsebirányitó Smithtel . Ezért is volt szerencséje Mahomesnak hogy hozzá került, mert ő jól tudta kezelni mindenbe kivételes QBt és nem akart se ezt se azt csinálni belőle. Mennyi QB tehetséges karrier ment tönkre mert az edző tökre másra épített mint amire kellett volna.

 2. 2

  the12thman

  És akkor itt melyik csapat nyert? :)

 3. 3

  d zoli

  A 13 éves Andyt nem lehet elég helyre betenni:

  https://youtu.be/9J43shDi3XU

 4. 4

  pritek

  Titanok csataja. Nagyon, nagyon szurkolok, hogy a specialis egysegek ne “tegyek tonkre a meccset”. Tuchbackeket es fair catcheket akarok egesz meccsen es csak semmi blokkolt rugas!

 5. 5

  katonadani

  egyik sem :) vagy még inkább mindkettő

 6. 6

  bjeela

  Méé nem figyeesz, Pritek? A Titánok már kiestek! ;) Amúgy meg ez egy genyóság. Mér ne blokkoljon az ügyes és gyors emberke? Igenis blokkoljon és szerezze meg a lasztit, sőt, vigye is vissza TD-re! Az a dóga. A visszahordó meg rohanjon keresztül a pályán, kerüjjön ki mindenkit, blokkoljanak neki eszméletlen hatalmasakat, hogy repkedjen mindenki mindenfelé és őrjöngjön a fél világ a 107 yardos TD láttán. Mi bajod van ezekkel? A spec egységek igenis rohatt izgalmas produkciókra képesek és ha már képesek, akkor csinájják is meg!

 7. 7

  bjeela

  Irígykecc, mi?

 8. 8

  pritek

  Hogy mi? Hat Kansas city Titans nem? Ket hete volt a kc titans meccse es mivel minden Mahomessal van tele, nekik kellett nyerni gondolom.
  Persze, aztan valamelyik osszeszed ket td elonyt, aztan elkokanyoljak a meccset nekem. En meg fizetem a draga vaacsit, meg a sort kamura.

 9. 9

  Megawatt Szvetozár

  Ez nagyon kedves és jóindulatú elemzés, Dani. Ha mindenki ennyire zseni, akár pénzfeldobással is eldönthetnék a meccset, hiszen úgy sem bírnak egymással. :) Viszont azért hallottunk már olyan rosszízű pletykákat, hogy Reid nem nagyon ismeri az órát, meg olyat is, hogy Shanahan aktív részese volt a legszégyenletesebb öntökönszúrásnak az NFL történetében, szóval van egy nagyon kis esély arra, hogy a titánok harcában nem minden megy majd tökéletesen a tervek szerint. Meg azért a játékosoknak is van némi szerepe, de arról már írtatok.
  Katie Sowersnek is drukkolunk, habár van két lány a baráti körben, akik hasonló beállítottságúak és úgy reagáltak a nagy sikerére, hogy “mi a fancot keres akkor egy férfi öltözőben?”.

 10. 10

  bjeela

  Azonnal aggyá nekem is abból, mert én is akarok ilyeneket vízionálni! Rohattjó dílered lehet…

 11. 11

  pritek

  Egy kedves srac, az egyik Pirexben dolgozik. Mindig egy piros tubusba teszi a cuccot, ami egy nyulos atlatszo cucc.

 12. 12

  bjeela

  Jajj, azt ismerem! Onnan kapta a nevét, hogy egy DJ-nek odaszólt a tulaj: techno kell, gyorsan! Csak kissé roncsolja az agysejteket, de mi nem…

 13. 13

  d zoli

  Fura az a két lány. Abba nem gondoltak bele, hogy az ember jobban tud dolgozni ha megy le a vér a fejéből máshova?

 14. 14

  Megawatt Szvetozár

  Nemtom, lehet, hogy ők pont azt szeretik, ha lemegy a vér a fejükből :)

 15. Pingback: Super Bowl Sunday – Tippek és kibeszélő | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team