Connect with us

Hír

A Jets Logan Ryan iránt érdeklődik

Manish Mehta információi szerint a Jets érdeklődik a cornerback Logan Ryan iránt, aki kissé meglepő módon még mindig nem talált magának csapatot. A Patriots és a Titans korábbi CB-je így visszatérhetne az AFC Eastbe, habár egyelőre még csak csapaton belül megy a diskurzus a leigazolásáról.

Ryan 2016-ban három évre $30 millióért írt alá Tennesseebe, tavaly pedig elég jó számokat produkált, már ami a látványos játékokat illeti: négy interception, 18 leütött labda, négy kierőszakolt fumble és 4,5 sack került a neve mellé. Ellenben a PFF adatai alapján rájátszással együtt 92 elkapást és 1098 yardot engedett, illetve 7 TD-t is benyelt róla a csapat, ezen kívül összeszedett 11 sárga zászlót is. Az engedett elkapásokban és yardokban ezekkel a statisztikákkal “vezette” a ligát (ráadásul akkor is, ha csak az alapszakaszt vesszük figyelembe), szóval bőven lehetett panasz a játékára.

A Jets cornerback során persze még ő is erősítést jelenthetne, hiszen jelenleg Pierre Desir, Arthur Maulet és Brian Poole számítanak kezdőnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!