Connect with us

Hír

Jared Goff: Ha nekem nem kerül semmibe, akkor a Rams átalakíthatja a szerződésem

A Rams az Over The Cap adatai szerint jelenleg 5,3 millió dollárral a fizetési plafon fölött van (bár még nem könyvelték el Gurley kivágását, amivel 5,5 milliót szabadított fel a csapat), és mivel már nem nagyon tud kivágni senkit, jobb híján kénytelen a meglévő szerződésekhez nyúlni. Az egyik ilyen természetesen az irányító Jarred Goffé, aki idén 36 millió dollárt foglal el a capből.

 

 

Az irányító egy videokonferencián elmondta, hogy részéről rendben van egy átstrukturálás, de csak akkor, ha neki nem kerül semmibe. Magyarán a fizetéscsökkentés ki van zárva, bár ezt nem lehet felróni neki – nem az ő hibája, hogy a Rams túlfizette.

 

Ami az átalakítást illeti, a Rams egy hónapot késett az ötlettel. Goff 36 milliós cap hitjéből 5 millió dollár aláírási bónusz (amin nem lehet variálni), 21 millió dollár roster bónusz és 10 millió dollár alapfizetés. A roster bónuszt Goff március 19-én már megkapta, így csak az alapfizetésével lehet próbálkozni, ami nem ad túl sok mozgásteret.

 

A Rams a 10 millióból nagyjából 9-et tud átalakítani aláírási bónusszá, ami a következő öt évre plusz 1,8 millió dollárnyi cap hitet jelentene, az idei szezonra pedig mindössze 7,2 milliót spórolna a csapat. A semminél ez is több persze.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group