Connect with us

Érdekességek

A Patriots “csak” (?) nyolc meccsen favorit jelenleg

Az elmúlt két évtizedben a Patriots dominálta a ligát, a 10+ győzelem gyakorlatilag minden évben garantált volt. Tom Brady távozása után viszont változott a helyzet és a fogadóirodák szerint a csapat “csak” (?) nyolc meccsen lesz favorit idén (via Boston Herald).

 

 

Ezzel kapcsoltban felmerül a kérdés, hogy helyénvaló-e a “csak” kifejezés. Ha az elmúlt éveket vesszük alapul, akkor a nyolc valóban alacsony, de a körülményeket is figyelembe véve minimum hízelgő, hogy a Patriotsot nyolc ellenfele ellen is favoritnak gondolják. Mi lenne akkor, ha nem távozik minden idők legsikeresebb irányítója?

 

A Patriots egyébként a Seahawks, a Chiefs, a Bills, a Texans és a Rams vendégeként, illetve a Ravens és a 49ers elleni hazai meccsen underdog jelenleg. A Dolphins és a Jets ellen abszolút favorit pályától függetlenül, de Bostonban a Bills, a Raiders, a Broncos és a Cardinals ellen is Bill Belichickék lesznek az esélyesek, míg a Chargers elleni mérkőzésen jelenleg nincs favorit.

 

Ha jön a “papírforma”, akkor 8-7-1-es mérleggel érne véget a csapat szezonja, ami a legrosszabbja lenne 2000 óta.

 

Érdekesség továbbá, hogy a Ravens minden egyes meccsén favoritnak számít jelenleg, míg a Jaguars minden egyes meccsén underdognak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!