Connect with us

Draft

Meg kell várni, míg átérünk a hídon – Chargers draftértékelő

Nagy befektetéseket tett a Los Angeles Chargers a 2020-as NFL Draft első körében, olyan üzleteket, amik komoly törekvéseknek bizonyulnak a jövő kihívásainak sikeres abszolválásában. Az viszont kérdés, hogy megérte-e a kifizetett összeg, illetve mennyi idő fog eltelni, míg a legmagasabban kiválasztott üdvöske teljesen át tudja venni a kontrollt a csapat felett.

Első nap

A franchise leendő arca: Justin Herbert

Nem egyszerű értékelni a Chargers idei első pickjét, főleg azért nem, mert pont az orruk előtt vitte ki a Dolphins Tua Tagovailoát, akit nyilvánvalóan a Chargers is imádott. De legalább ennyire szerette Justin Herbertet Tom Telesco és csapata, akik jól tudták, hogy itt nem szabad másik irányba mozogni, mert lehet, hogy nem fog megadódni a lehetőség, hogy ilyen magasan és olcsón húzzák ki a franchise jövőbeni arcát. Ekkor pedig abban kell gondolkodni, hogy Herbertnek sem kell idén kezdenie, Tuához hasonlóan, hiszen van előtte egy vállalhatónak tűnő opció Tyrod Taylor személyében, aki megfelelő híd lesz a múlt és a jövő között.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!