Connect with us

Hír

Vad pletyka: a Seahawks felajánlotta Russell Wilsont a Brownsnak az 1/1-ért

Mikor először láttuk ezt a pletykát pár napja, nem is akartuk megírni, hiszen annyira valószerűtlennek tűnt, azonban azóta elég sokan lehozták, így mi is eljátszunk a gondolattal. Chris Simms beszélt arról egy adásban, hogy 2018-ban, mikor a Brownsé volt az 1/1-es pick és végül Baker Mayfieldet választották, a draft előtt a Seahawks beszélgetett a clevelandiekkel egy csere kapcsán, amivel Russell Wilsont a Brownsba küldték volna.

Mike Florio is alátámasztja, hogy az ötletet tényleg felvetették és volt diskurzus ennek kapcsán, de végül tényleges ajánlattételig nem jutottak a felek. Tegyük hozzá azt is, hogy ez még azelőtt volt, hogy Wilson megkapta volna rekordszerződését (amibe állítólag épp emiatt tettek bele egy cserét kizáró kitételt), illetve lehozta volna az utóbbi két parádés szezonját, amivel már talán mindenki szemében top3-as irányító vált belőle.

Nyilván a beszélgetés részleteit nem tudjuk, lehet a Seahawks az 1/1 mellé kérte az 1/4-et is vagy nagyon sok más verzió elképzelhető, de nem tudjuk eldönteni, hogy melyik a nagyobb butaság: felajánlani Wilsont a Brownsnak, vagy a Browns helyében elutasítani az ötletet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!