Connect with us

Hír

A 11. hét legjobbjai

Az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A legjobb támadó Deshaun Watson lett. A Texans fiatal irányítója 75,7 százalékos pontossággal passzolt a Patriots ellen, 344 yardot és három total TD-t szerzett, mindezt pedig 121,9-es passer ratinggel koronázta meg.

Nem volt kérdés, hogy Olivier Vernon lesz a hét védője. A Browns pass rushere karriernapot tartott az Eagles ellen, öt tackle-t, három sacket és egy safetyt szerzett, illetve ráadásnak volt még egy leütött passza is.

A legjobb ST-játékosnak járó elismerést Rodrigo Blankenship kapta. A Colts rúgója ötből négy mezőnygólt és kettőből két extrát értékesített a Packers ellen, az egyik field goalja ráadásul a hosszabbításban született, mellyel eldöntötte a mérkőzést.

NFC

A Ramsnek sikerült borítania a papírformát a Buccaneers ellen, ami nem történhetett volna meg Robert Woods nélkül. Az elkapó pályafutása egyik legjobb teljesítményét nyújtva 12 elkapásból 130 yardot és egy TD-t szerzett.

A Panthers védelme lenullázta a Lionst, így várható volt, hogy Carolinából érkezik a hét védője. A győztes Brian Burns lett, aki öt tackle-t, két sacket, egy negatív yardos szerelést és egy leütött labdát jegyzett a mérkőzésen.

A Washington legyőzte a Bengalst, amiből a punter Tress Way öt punttal vette ki a részét. Volt egy 55 yardos rúgása,  nettó 46,6 yardot átlagolt, illetve három puntja is a 20 yardoson belülre érkezett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!