Connect with us

Minden ami NFL

FK! Midseason All-Pro – A 2020-as szezon első felének legjobbjai

A kilencedik hét végével hivatalosan is elkezdődött a szezon második fele, így itt az ideje díjazni. Két szerkesztő (Renningan és katonadani) osztotta ki közösen a legjobbaknak járó FK! Midseason All-Pro címet.

Ahogy a hivatalos All-Pro listánál, úgy itt is első- és második csapatos játékosokat választottunk, teljes 11-11 fős kezdősorral offense és defense oldalon, plusz speciális egységbe is hoztunk játékosokat. A támadósorba a FLEX pozícióba az egyszerűség kedvéért csak elkapót lehetett jelölni, a védőknél pedig szigorúan slot cornerbacket választottunk a FLEX/IDP helyre. Minden esetben figyelembe vettük az adott játékos valódi posztját, tehát nem került például két left tackle sem az első-, sem a második All-Pro csapatba, szigorúan különválasztottuk a posztokat.

QB: Patrick Mahomes (KC)

Csere: Russell Wilson (SEA)

Három, nagyjából egy szinten teljesítő irányító versenyzett két helyért, így nagyon nehéz volt dönteni, kit hagyjunk ki. Így hiába parádés Aaron Rodgers, most lemaradt az elismerésről. Az egyik kiválasztottunk Russell Wilson, aki vezeti a ligát passzolt TD-kben (28), 70,9 százalékos pontossága a harmadik legjobb, de az utóbbi pár meccsen voltak hibái, a nyolc INT már nem néz ki annyira jól. Így egy hajszállal megelőzte őt a regnáló Super Bowl MVP, aki ihletett formában játszik: az elmúlt két meccsen 788 yardot és kilenc TD-t passzolt INT nélkül. Mahomes a szezonban már 25 TD-nél jár mindössze egy INT mellett (bár volt pár elejtett interceptionje), a statisztikailag gyengébb kezdés után visszaküzdötte magát az MVP-verseny favoritjai közé, jelenleg pedig ő van a legjobb formában a három klasszis közül.

RB: Dalvin Cook (MIN)

Csere: Alvin Kamara (NO)

Itt már nem volt kérdés a kezdőben. Cook csak hét meccsen játszott idén sérülés miatt, de 858 futott yarddal és 12 TD-vel vezeti a ligát, neki van a legtöbb 10+ yardos futása (25), 602 első kontakt utáni yardjánál pedig csak az egy meccsel többet játszó Derrick Henrynek van több (643). Elkapásokban is hatékony, egy szörnyeteg a pályán – nagy kár, hogy ehhez a Vikings nem tudott idén felnőni. A cseréje az említett Henryt megelőzve a Saints egyszemélyes támadógépezete, Alvin Kamara lett, aki bár csak 471 yardnál tart, 60 elkapása a legtöbb a futók között, 565 yardja pedig több mint kétszer több, mint a második Mike Davisé. Amit ő nem tud, azt nem is érdemes.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!