Connect with us

Érdekességek

Ha rossz játékról van szó, Carson Wentz verhetetlen

Hihetetlen, ami Carson Wentz-cel történik. Az Eagles korábbi 1/2-ese az idei szezont megelőzően top 10-es irányítónak számított, a sérülékenységét leszámítva szinte semmi probléma nem volt vele. Ehhez képest idén nem nagyon van gyengébben játszó irányító nála.

Wentz elmondhatja magáról, hogy neki van a legtöbb interceptionje, a legtöbb fumble-je és ő nyelte be a legtöbb sacket idén. A 14 pickje magasan a legtöbb (és még legalább hetet elejtettek az ellenfél védői), a második Kirk Cousinsnak és Drew Locknak egyaránt 11 van. Ezzel beállította a negatív csúcsát, de újoncként 16 meccsen dobott 14 INT-t (ezt leszámítva pedig soha nem volt hétnél többje). A 10 fumble-je sem néz ki jól (az újonc Joe Burrow a második kilenccel), de ez végül is nem meglepetés, karrierje során már 58-szor ütötték ki a kezéből a labdát (a legtöbbször, mióta a ligában van).

Mindezek mellett már 40-szer sackelték, ami héttel több, mint amennyiszer a második Russell Wilsont zsákolták be. Ráadásul ebben is jócskán benne van az irányító, a PFF szerint 10 sack az ő lelkén szárad.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!