Connect with us

Hír

A Chargers a szezon végéig biztosan nem rúgja ki Lynnt

Anthony Lynnt, a Chargers főedzőjét nagyon sok minden miatt lehetett idén (is) kritizálni, és sokan már a kirúgását követelik, főleg a csúfos 45-0-s Patriots elleni vereséget követően. Ian Rapoport információi szerint viszont ez nem fog megtörténni, legalábbis szezon közben. Az NFL Network insidere arról számolt be, hogy nagyon tisztelik Lynnt a csapatnál és majd az idény végén szeretnék értékelni a dolgokat.

Múlt héten a meccs végi időmenedzselés miatt lehetett elővenni főedzőt, most pedig a katasztrofális speciális egység miatt, amely többször még csak azt sem tudta megoldani, hogy 11 emberrel álljon fel a pályára. Lynnt alapvetően nagyon szeretik a játékosai és a Hard Knocks alapján egy szerethető figura, ráadásul a tevékenysége alapján egy jó támadókoordinátor lehetne, de a főedzői feladatokban csúnyán elbukik hétről hétre.

Az elmúlt két szezonban a Chargers mérlege 8-20, az egy labdabirtoklásnyi különbségen eldőlt találkozókon pedig 4-16, ami nagyban edzői felelősség. Hiba lenne a csapattól, ha megtartaná a 2021-es szezonra is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!