Connect with us

Hír

A Coltsot nézte ki magának Stafford?

Matthew Stafford pár napja cserét kért a Lionstől, a csapat pedig teljesíteni is fogja ezt, így megindulhattak a találgatások, hogy hol köt ki az irányító. Jeremy Fowler információi szerint pedig Stafford elsősorban az Indianapolis Coltsot nézte ki magának.

Logika mindenképpen van ebben Stafford szemszögéből, hiszen a Colts lehet a legjobb csapat, amely irányítót keres idén (és még pénze is van rá, tehát a Saintset például kilőjük). Chris Ballard general manager és Frank Reich főedző nagyon jó szervezeti kultúrát épített fel, a keret már most contender szinten van, a Lionsnél sosem volt ilyen jó kisegítőszemélyzete összességében, ha a támadófalat, a futójátékot, az elkapókat és a védelmet is nézzük – fegyverek tekintetében a mostani állapotok szerint visszaesést jelentene a váltás, de minden másban nagy előrelépést.

A Colts oldaláról sem lenne hülyeség a dolog, hiszen draftolni biztosan nem tudnak Staffordnál (rövid távon) jobb QB-t, és a piacon sem találnak jobbat (esetleg Aaron Rodgers válhat elérhetővé, de Deshaun Watsont csoporton belül nem cseréli el a Texans). Stafford ráadásul erős karjával és relatív mozgékonyságával upgrade is lenne Rivershez képest (még ha pontosságban visszaesést is jelentene), dinamikusabb passzjátékot lehetne játszatni vele.

Elég jó párosításnak tűnik mind a Colts, mind a hamarosan 33 éves irányító oldaláról, a kérdés már csak az, hogy meg tudnak-e állapodni a Lionsszel az árról. Minden bizonnyal az 1/21-es pickre szükség lenne Stafford mozgatásához, és valószínű, hogy ez nem elég önmagában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!