Connect with us

Hír

Mindegy kit nevez ki a Texans főedzőnek, Watson így is, úgy is menni akar

Deshaun Watson elégedetlenségéről és elvágyódásáról sokat cikkeztünk már az utóbbi hetekben, és ennek jó eséllyel egyhamar nem lesz vége. Sokan úgy gondolták, hogy a Texans meg tudja javítani a kapcsolatot azzal, ha olyan főedzőt nevez ki, aki megfelelő az irányítónak, azonban Chris Mortensen információi szerint bárkit is neveznek ki, Watson így is, úgy is menni akar Houstonból.

Watson Robert Saleh-t és Eric Bieniemyt ajánlotta korábban a Texans vezetőségének. Előbbi a Jets főedzője lett, utóbbit viszont még ki lehetne nevezni a Super Bowl után. A Texans először meg sem akarta interjúvolni a Chiefs támadókoordinátorát, aztán a Watson elvágyódásával kapcsolatos hírek után mégis megtették ezt, de a jelek szerint ez nem jelenti, hogy meg lehet lágyítani az irányító szívét.

Ha viszont ennyire visszafordíthatatlan a dolog, akkor Watsonnak hivatalossá is kellene tennie a szándékát és cserét kellene kérnie a csapattól, amit egyelőre nem tett még meg, tehát a Texans szurkolói még reménykedhetnek, hogy valami csoda folytán sikerül marasztalni a sztárirányítót – feltehetőleg ehhez vezetésbeli változásokra lenne szükség.

Amennyiben Watson tényleg távozni akar, akkor nagyon nehéz lesz bármelyik értelmes jelöltet rávenni, hogy elfogadja a főedzői posztot Houstonban, hiszen a QB nélkül konkrétan semmi vonzó nincs az állásban azon kívül, hogy főedző titulus szerepelne az ember neve mellett. A keret borzasztó, pénz és drafttőke sincs, ráadásul a szervezeti kultúra is nagyon rosszul néz ki.

A Deshaun Watson ügy

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!