Connect with us

Hír

Könnyen lehet, hogy Allen Robinson távozik Chicagóból

Az idei szabadügynök piac hemzseg a jó elkapóktól (már amennyiben többségükkel nem hosszabbít addig csapata), legyen szó Chris Godwinról, Kenny Golladayről, Will Fullerről, JuJu Smith-Schusterről, Corey Davisről, Curtis Samuelről, TY Hiltonról, Marvin Jonesról, Sammy Watskinról, Nelson Agholorról vagy épp Allen Robinsonról, a Bears sztárjáról – utóbbival foglalkozunk most.

Robinson ugyanis a szezon lezárultával röviden nyilatkozott helyzetéről, és könnyen lehet, hogy ő tényleg szabadon igazolhatóvá válik (ez nem mindenkiről mondható el a fentiek közül, így jó eséllyel ő lehet a legjobb WR a piacon). Az elit elkapót frusztrálta, hogy nem jutottak semmire a Bearsszel a szezon előtt és közben, és nem lenne meglepő az sem, hogy karrierjében először egy jó irányítóval akarna együtt játszani – Christian Hackenberg, Blake Bortles és Mitch Trubisky után igazi felüdülés lenne.

Robinson azt mondta, hogy jelenleg minden lehetőség elképzelhető, de úgy érzi, hogy megvolt a lehetőség, hogy kialkudjanak valamit a Bearsszel az elmúlt 365 napban. Azt is egyértelművé tette, hogy nem örülne egy franchise tagnek, ami egyébként nem elképzelhetetlen a Bears részéről.

Robinson idén 102 elkapásból 1250 yardot és 6 TD-t szerzett, Chicagóban töltött három éve alatt pedig 3151 yard és 17 TD jött össze neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!