Connect with us

Hír

Visszavonult Gary Kubiak

A Vikingsnak hat éven belül a hatodik támadókoordinátorát kell kineveznie, ugyanis Gary Kubiak bejelentette visszavonulását. A másodikat, hiszen az 59 éves mester egyszer már visszavonult, akkor a Broncos főedzői posztjáról mondott le egy évvel a Super Bowl megnyerése után. A Broncos előtt a Ravensnél volt támadókoordinátor 2014-ben, előtte pedig a Texansnál volt főedző nyolc éven át. Játékosként is eltöltött 9 évet a ligában, a Broncos csereirányítója volt John Elway mögött.

A Vikingsnál Kubiak tavaly lett kinevezve OC-nek, egy évvel korábban támadóoldali tanácsadó és segéd-főedző volt Mike Zimmer és Kevin Stefanski oldalán. A Vikings oldaláról az időben visszafelé haladva Kubiak és Stefanski előtt 2018-ban John DeFilippo, 2017-ben Pat Shurmur, 2016-ban Norv Turner volt a támadókoordinátor.

A távozó Kubiak most azért lobbizott, hogy fiát, Klintet nevezzék ki a minnesotai támadósor élére, aki eddig az irányítók edzője volt. Azt még nem tudni, tényleg ő kerül-e a koordinátori székbe. Mindenesetre akit kineveznek, számolnia kell azzal, hogy Mike Zimmer filozófiái szerint futtassa az offense-t, ez pedig limitálhatja a jelentkezőket – főleg hogy Zimmer alatt lassan elkezdhet inogni a pad az utóbbi évek teljesítménye alapján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group