Connect with us

Hír

Amennyire lehet, egészségesek a csapatok a Super Bowl előtt

A szezon végére minden csapatnál sokan kerültek már IR-re és mindenki kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódik. A körülményekhez képest viszont mind a Chiefs, mind a Buccaneers egészségesnek mondható a Super Bowl előtt.

A Buccaneersnél senki nem kapott out vagy doubtful besorolást, mindössze két támadó pályára lépése kérdőjeles a hivatalos sérülésjelentés szerint – ami egyben azt jelenti, hogy a két safety, Antoine Winfield Jr. és Jordan Whitehead is játszani fog. Az elkapó Antonio Brown és a tight end Cameron Brate kapott kérdőjeles besorolást, azonban Adam Schefter információi szerint Brate játszani fog annak ellenére, hogy a héten kijövő hátproblémái miatt tegnap sem edzett. Minden bizonnyal az NFC-döntőt kihagyó AB is ott lesz a pályán, hiszen az utóbbi két napban már teljes edzésmunkát végzett.

A Chiefsnél van két játékos, aki nem tud pályára lépni a Super Bowlon, a linebacker Willie Gay és a left tackle Eric Fisher – ez várható volt a korábban összeszedett sérüléseik tekintetében. Egyedül az elkapó Sammy Watkins játéka kérdéses, ő kihagyta az előző két rájátszásmeccset, de mind ő, mind Andy Reid optimista a pályára lépésével kapcsolatban, tegnap teljes edzésmunkát végzett. Visszatért a COVID-IR-ről Demarcus Robinson is, így őt is láthatjuk majd a Raymond James Stadium gyepén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!