Connect with us

Hír

Brady akár 45 éves korán túl is játszana

Sosem lesz vége – gondolhatja a legtöbb NFL csapat és szurkolóik. Már amikor azt hitték, hogy hamarosan vége Brady uralmának, az irányító most belebegtette, hogy akár 45 éves korán túl is játszana. Régóta ezt a határvonalat húzta meg karrierje valószínű végének, mindig azt hangoztatta, hogy 45 éves koráig játszana. Ez azt jelentené, hogy a következő, vagy legkésőbb a 2022-es szezon lesz az utolsó, de lassan a testtel! Bradytől azt kérdezték a tegnapi, Super Bowlt felvezető videokonferencián, hogy megfontolná-e, hogy 45 éves korán túl is játsszon.

“Igen, egyértelműen megfontolnám. Ez egy fizikális sport, és én úgy látom, hogy sosem tudod, mikor jön el az a pillanat. Ez egy kontaktsport rengeteg edzéssel, így 100 százalékos elköteleződést kíván meg a részemről. Azt hiszem tudni fogom, ha eljött az idő. Nem tudom, ez mikor lesz, de akkor majd tudni fogom.”

Egyelőre úgy tűnik, hogy egyáltalán nem lassul le, még mindig top5-ös szinten játszik (a PFF értékelése alapján a második legjobb irányító volt a szezonban), így a játéka miatt még biztosan nem kell gondolkodnia a visszavonuláson. Az viszont érdekes kérdés, hogy vajon megvárja-e, míg visszaesik a teljesítménye vagy inkább a csúcson akarja abbahagyni.

Brady egyébként elmondta, hogy teljesen egyedül van otthon a Super Bowl előtti 12 napban, a család többi tagja elutazott. Feltehetőleg a Covid-kockázat teljes elkerülése végett döntöttek így a nagydöntő előtt, de így az irányítónak rengeteg extra ideje van arra, hogy felkészüljön a találkozóra. Az eddigi 9 alkalomhoz képest most egyéb tényezők sem zavarják, mint az utazás, hotelben lakás és egyéb médiaesemények, hiszen mindent otthonról old meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!