Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődik Russell Wilson iránt

Egyre őrültebbé válik a holtszezon, pedig alig kezdődött el. Ahogy mi is írtunk róla, Russell Wilson elégedetlen a Seahawksszal: szeretné, ha nagyobb beleszólása lenne a keret kialakításába, és úgy gondolja, többször kellene a front office-nak egyeztetni vele. Mindezt a Seattle vezetői eléggé zokon vették, szerintük az irányítónak nem kellene a médiának ilyesmiket nyilatkozni – több sem kellett az irányítóra vadászó csapatoknak.

Tom Pelissero információ szerin több franchise is érdeklődött Wilson mozdíthatósága iránt. A csapat természetesen közölte mindenkivel, hogy a sztárirányító nem eladó, de tekintve a nagy cserekérelmi hullámot: nem lepődnénk meg, ha ideáig fajulna a helyzet.

Wilsonnal a Seahawks soha nem ért el negatív mérleget az alapszakaszban és 10 győzelemnél is csak egyszer szerzett kevesebbet (9), ugyanakkor 2014 óta 3-5-ös a csapat mérlege a rájátszásban és egyszer sem jutott tovább a divíziós körön. A Seahawks részéről semmi sem szól az irányító elcserélése mellett, pláne hogy 39 millió dollár halott pénz keletkezne utána.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!