Connect with us

Prémium cikkek

Miben bizakodjunk? – Broncos FA értékelő

Nem voltak nagy reményeim a szabadügynökpiacon a csapattól és körülbelül azt is kaptam, amit vártam. A kötelező dolgok nagy részét letudták, egy látszólagos erősítést felmutattak és persze jött a megmagyarázhatatlan döntés is a gárdától.

Távozók

Talán a Broncos kezdte a leggyorsabban az offseasont, ugyanis A.J. Bouye-t már az FA kitekintőink előtt elengedte a gárda. Ez ugyan jókora spórolást jelentett, de egyértelművé vált, hogy a corner posztra sok hangsúlyt fog fektetni a gárda vagy már a piacon, de legkésőbb a drafton.

Rajta kívül volt egy kevésbé fontos cut Kyle Peko személyében és egy kicsit meglepő, de magyarázható Jurrell Casey elküldésével. Utóbbi bár kétségtelenül nagy hatással volt a védőfalra, de már semmiképpen sem a jövő embere volt és így a vezetőség úgy ítélte meg, hogy hasznosabb irányba is lehet költeni a nagy pénzt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!