Connect with us

Prémium cikkek

Már nem Urban Meyer a helikopter – Jaguars FA-értékelő

Az egyetemi fociban kis túlzással Urban Meyer csettintett egyet, majd a legjobb prospectek gyilkolni kezdték egymást azért, hogy nála játszhassanak. A profik között hiába csettintett, hiába állt közel 90 millió dollárnyi cap space a rendelkezésére, olyan pofont kapott a valóságtól, hogy még mindig panaszkodik miatta.

Az NFL-ben a piacnyitás előtt van a legal tampering időszaka: ekkor a GM-ek őrült módjára tárcsázzák a legjobb szabadügynökök ügynökeinek telefonszámát és villámtempóban próbálnak üzleteket kötni. Eközben Urban Meyer ült a kényelmes fotelében és kisboci szemekkel nézte, hogy most mi van. Le is nyilatkozta nem sokkal a piac nyitása után, hogy ez a folyamat “borzalmas” – ő úgy képzelné ezt el, hogy leül a potenciális új igazolásokkal egy ebédre vagy vacsorára, eldiskurálnak az élet fontos dolgairól, megismerik egymást, majd sok-sok tapasztalattal gazdagodva döntenek a közös folytatásról.

Míg Meyer az előételen törte a fejét, addig Bill Belichick leigazolt mindenkit is, a többi GM pedig ökölharcot vívott azokért, akiket a Patriots nem vett észre. Így történhetett meg, hogy 90 millió dollárnyi cap space-szel a Jaguars, és különösen Trevor Lawrence lett a piac első hullámának egyik legnagyobb vesztese.

A piac első hullámának legnagyobb vesztesei

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!