Connect with us

Draft

Egy kicsit ide, egy kicsit oda is – Dolphins draftértékelő

Sok cetlihiányos csapattal ellentétben a Miami pont, hogy az első körökben választhatott sokszor, ami egy építkezés elején álló gárdánál sohasem hátrány. A tavalyi jó szereplés ellenére azért elég sok lyuk van a keretben, de szerencséjükre egy nagyon jó edzői gárda alatt dolgoznak, így már az út elején valós esélyük van a rájátszásért küzdeni.

Az első körben a Laremy Tunsil cserének köszönhetően két pickje is volt a gárdának, a Texans rossz szereplésének hála pedig az egyik igen magasan. A Dolphins storyja meglehetősen érdekes a magas draft pickjével, mert előbb visszacseréltek a 49ers helyére (mert úgy ítélték meg, hogy Tua helyére nem akarnak irányítót), hogy tovább duzzasszák az amúgy is tekintélyes draft tőkéjüket, majd azonban az Eagles csapatával cserélve visszamozogtak a hatodik helyre.

Erre a lépésre feltehetőleg azért volt szükség, mert volt egy általuk kinézett blue chip játékos, akiről sejtették, hogy nem fog sokat csúszni, így még egy extra első kört sem voltak restek ellőni erre az utóbbi cserére. Nem tudom, hogy valaha megtudjuk-e, hogy ki is volt valójában a célpontjuk ezzel a felmozgással, mert végül a Falcons Kyle Pitts, a Bengals pedig Ja’Marr Chase mellett döntött, így a két legjobbnak ítélt játékosra már nem maradt esélyük.

1/6 Jaylen Waddle, WR, Alabama

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!