Connect with us

Draft

Már most 2022-re tervezünk – Eagles draftértékelő

Átmeneti évben van a Philadelphia Eagles csapata, ugyanis a roster nem néz ki valami jól, sok a hiányposzt, az irányítókérdés sincs feltétlen megoldva, így nehéz volt megfelelő filozófiával nekilátni a 2021-es NFL Draftnak. Az irány azonban a választások alapján egyértelmű: a Sasok szeretnék javítani az öltözői kultúrájukat és már most 2022-re terveznek. 

1/10 DeVonta Smith, WR, Alabama

Az első kör tökéletesen sikerült az Eagles számára. Egyrészt a draftot megelőző hátracsere már önmagában nagyon jó volt, begyűjtve egy extra jövő évi első körös cetlit a Dolphinstól, miközben így is nagyon jó helyről, a 12. választásról várhatta a csapat a játékosbörze elejét. A dolgok úgy alakultak, hogy a top9-ben kiment a két kiszemelt cornerback és már két elkapó is, ráadásul Howie Rosemanék is tudták, hogy Dave Gettleman kipécézte magának DeVonta Smith-t. Mérlegelve, hogy ha Smith is kimegy, akkor se CB, se WR nem marad bent, Roseman úgy döntött, meg kell előzni a Giantset. Előzetesen azt gondoltuk volna, hogy ez lehetetlen, hiszen a Cowboys volt 1/10-en, riválisok közt pedig olyan ritka a trade, mint a fehér holló. Jerry Joneséknak viszont rosszul alakult a draft eleje, hiszen kiment a két kinézett cornerback, így nem volt olyan játékos, akit mindenképp vinni akartak. Így jól jött nekik a bezsebelt plusz harmadik körös pick, ráadásul ugyan segítették az egyik riválist, a másikkal kiszúrtak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!