Connect with us

Hír

Secondaryjét erősíti a Chiefs, védőfalembert küldött el a Cowboys, visszaigazolta Gabbertet a Bucs

Három kisebb hírt szedtünk most egy csokorba.

A Tampa Bay Buccaneers úgy tűnik már csak a jó szerencse miatt is meg akar tartani mindenkit a tavalyi bajnokcsapatból. Most épp a csereirányító Blaine Gabbertet igazolták újra egy évre $2,5 millióért – írja Jeremy Fowler. Gabbertet 2011-ben a Jaguars 1/10-re draftolta, 13-35-ös mérleget ért el karrierje során kezdőként (9206 yard, 50 TD, 47 INT került a neve mellé), de utoljára 2018-ban a Titanst vezethette ki a pályára egy meccsen. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ő a három első körös irányító egyike 2010 óta, aki Super Bowlt tudott nyerni (Patrick Mahomes, Carson Wentz), illetve leginkább azzal került be a hírekbe, hogy ő volt az ittas Tom Brady szárnysegédje a Super Bowl felvonulás során. A Buccaneers egyébként a második körben draftolta a irányító Kyle Trasket.

A Cowboys mindeközben kivágta a védőfalember Antwuan Woodsot, miután korlátozott szabadügynökként tendert adott neki márciusban – írja a PFT. A korábbi draftolatlan játékos az utóbbi három évben 32 meccsen volt kezdő, 80 tackle és 2,5 sack került a neve mellé, futás ellen összességében korrekt teljesítményt nyújtott. A Cowboys $2,133 milliót spórolt ezzel a lépéssel. A csapat nem áll valami jól belső védofalember téren, a veterán Brent Urban, a 2019-es második körös, eddig csalódást okozó Trysten Hill és a tavalyi harmadik körös Neville Gallimore mellé az idei drafton érkezett a harmadik körben Osa Odighizuwa és a hatodik körben Quinton Bohanna, előbbinek hamar nagy szerepe lehet.

A Chiefs leigazolta a safety Will Parksot egy évre $1,13 millióért – írja Adam Schefter. A 26 éves játékos tavaly a Broncos és az Eagles színeiben lépett pályára, a denveriek draftolták még 2016-ban a hatodik körben. Sokoldalú játékos, van tapasztalata free safety, box safety és slot cornerback szerepkörökben is. A Chiefs egyáltalán nem draftolt senkit a secondarybe, így most igazolás formában érkezik egy kis mélyítés.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!