Connect with us

Hír

Nagy sérüléshullám a Jetsnél, több játékos kihagyásának időtávját is megtudtuk

Egész sok volt a kisebb-nagyobb sérülés az első fordulóban, most ezekről hozunk egy újabb frissítést a különböző insiderek jóvoltából.

A Jetsnél volt a legnagyobb hullám, többen is megsérültek:

  • a left tackle Mekhi Becton a térde miatt 4-6 hétre dőlt ki,
  • a safety Lamarcus Joyner a tricepsze miatt az egész évet kihagyja,
  • a punter Braden Mann térdsérülés miatt 4-6 hetet hagy ki,
  • két linebacker, Blake Cashman és Jamien Sherwood pár hétre dőlt ki.

Érdekesség, hogy Mann helyén a kicker Matt Ammendola puntolt és elég jól végezte a duplafeladatát, de állítólag hozni fognak valakit, aki tényleg punter. Pedig mekkora versenyelőny lenne a plusz egy roster hely!

Kiderült az is, hogy a Broncos elkapója, Jerry Jeudy 4-6 hetet kénytelen kihagyni a bokája miatt, így ő is IR-re fog kerülni.

A Buccaneersnél a nyitómeccsen a cornerback Sean Murphy-Bunting szenvedett könyöksérülést és emiatt sérültlistára is helyezték, tehát minimum három héten keresztül harcképtelen lesz.

Arról már írtunk tegnap, hogy az irányító Ryan Fitzpatrick IR-re került, most azt is megtudtuk, hogy 6-8 hét kihagyás vár rá.

A Seahawksnál a futó Rashaad Penny pár hétre dőlt ki a vádlija miatt.

A Saintsnél a pass rusher Marcus Davenport a mellizma miatt szintén kihagyásra számíthat, a pontos időtáv nála még nem ismert.

A Cowboysnál visszatért COVID-IR-ről a guard Zack Martin, ellenben felkerült a listára a pass rusher Randy Gregory, akinek így veszélybe került a hétvégi szereplése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!