Connect with us

Hír

Nézzük, kik a legjobb elérhető szabadügynökök

A következő héten végre kezdődik a 2021-es NFL alapszakasz, de még mindig számos átlagon felüli szabadügynök elérhető. Nézzük, kikre lehet érdemes beruházni.

  • Futó

Futóból kezdő szintű játékos nem nagyon van, de Todd Gurley, Duke Johnson, Devonta Freeman, Adrian Peterson, Le’Veon Bell vagy akár még Frank Gore is hasznos tagja lehet egy csapatnak.

  • Elkapó

Golden Tate a legnagyobb név, akiben még lehet igazi potenciál. Mellette továbbra is Larry Fitzgerald, Danny Amendola, Dez Bryant, valamint a frissen kivágott John Brown jöhet még komolyabban szóba az erősítésre vadászó csapatoknál.

  • Támadófal

Irányító és tight end nem nagyon van említésre méltó a piacon, ellenben falemberből még klasszist is le lehet akasztani. A legnagyobb név Russell Okung, aki sok helyen kezdő LT lehetne. Az egy-kettővel alacsonyabb polcon lévők közül Rick Wagnert (RT) és Austin Reitert (C) kell kiemelni, de akár Kelechi Osemele (G) is javulást hozhat pár támadófalba.

  • Védőfal

A védőfalat leginkább belül lehet megerősíteni olyan játékosokkal, mint Geno Atkins vagy Kawann Short, de annyira nem mély a felhozatal.

  • Linebackerek

KJ Wrightot leigazolta a Raiders, így Benardrick McKinney és Avery Williamson lehet opció. Esetleg – ha valaki hiszi, hogy képes kihozni bustokból a legtöbbet, akkor – Jahlani Tavai és Reuben Foster is megfontolandó.

  • Secondary

Továbbra is Richard Sherman a legnagyobb név, bár a pályán kívüli ügyei nem könnyítik meg a leigazolását. Mellette Desmond Trufant, Josh Norman és Tre Boston érhet meg még egy misét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!