Connect with us

Érdekességek

Sosem történt még ilyen Bradyvel az alapszakaszban

Így bő 20 év után nehéz olyan dolgot találni, ami Tom Bradyvel még nem történt meg az NFL-ben. A Rams elleni vereség alkalmával viszont sikerült egy új, nem túl kellemes élményt szereznie. Ez volt ugyanis az első meccse az alapszakaszban, ahol 400 yardot passzolt, nem dobott interceptiont és mégis veszített – írja Jenna Laine. A Buccaneers QB-ja eddig 304 meccsen lépett pályára az alapszakaszban.

Brady 41/55, 432 yard, TD lőlappal fejezte be a találkozót, illetve volt egy “futott” TD-je is egy QB sneak során. Ennek ellenére a Bucs 10 pontos vereséget szenvedett.

Brady eddig 10-szer dobott legalább 400 yardot egy meccsen, ebből ötször nem dobott interceptiont, ezeket pedig mind meg is nyerte. A Buccaneers színeiben egyébként ez volt az első mérkőzése, ahol elérte a 400 yardos határt, utoljára a Patriots színeiben 2017-ben volt erre képes.

Brady és a Buccaneers jövő héten vasárnap esti rangadót játszik volt csapata, a Patriots ellen, és minden bizonnyal ekkor fogja megdönteni Drew Brees passzolt yard rekordját – ehhez csak 68 egységet kell dobálnia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!